Meni Search

Gladan kao vuk

Neobične punjene paprike

Ramsteak u seksi umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Govedina s lukom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vratina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek s povrćem
Janjetina s bižima
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Miješani grill
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Harrisa janjetina s limunom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatko twist pile
Punjeni kelj s plodovima mora
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Slatki lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Punjena pečenka u vinu
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Macho hamburger
Odresci u paketiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od kelja i teletine
Povrtni lonac
Vegetarijanski čips
Polpete od oslića
Umak od limete (Molho de limao)
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna Wellington pečenka
Teletina s pirjanim povrćem
Ciganski odrezak
Biftek rolice
Slasni BBQ burgeri
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski medaljoni s kestenima
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Pileća prsa s crnim tartufom
Hrenovke u panceti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino začinjena piletina
Pikantni gulaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesna rolada u tijestu
Quiche od bundeve, sira i luka
Fino varivo v loncu
Španjolski migas s bundevom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna rebarca
Lazanje u tavi
Kotlovina
Meso u woku na indonezijski način
Gorički povrtni lonac
Svinjski gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špageti s tikvicama
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tortilje pikant
Krumpiri u kaputiću od pancete
Obojeni hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bogato popunjene paprike različitim mesnim okusima zapecite u pećnici s grahom i poslužite toplo.

Sastojci

2 limenke Krupnog bijelog graha Podravka (2 x 400 g)
250 g mljevene junetine
250 g mljevene svinjetine
1 poriluk
8 crvenih paprika
100 g Podravskog špeka Podravka
100 g Jegera Podravka
100 g stabljike celera
1 žličica Vegeta Maestro crvene dimljene paprike
Vegeta Maestro češnjak u granulama
Domaća svinjska mast Podravka
1 glavicu luka
2 žlice Ajvara blagog Podravka
sol
Vegeta Maestro crni papar
1 žlica Vegete

Koristili smo

Dimljena slatka paprika

Dimljena slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Na svinjskoj masti popržite sitno narezani luk dok ne omekša, pa dodajte sitno narezanu stabljiku celera. Kratko popržite dok celer ne omekša i dodajte mljeveno meso.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, Vegetu i popržite dok tekućina koju meso pusti ne ispari. Stavite sa strane i pustite da se malo ohladi.
  • 3 U tavu stavite na kockice narezani špek, jeger narezan na ploške i kratko popržite.
  • 4 Dodajte sitnije narezani poriluk, ocijeđeni krupni bijeli grah, ajvar, posolite, popaprite i dodajte crvenu dimljenu papriku. Kratko promiješajte i stavite u posudu za pečenje.
  • 5 Paprikama odstranite peteljke i sjemenke, operite ih i posušite. Napunite ih pripremljenim mljevenim mesom.
  • 6 U tavi na dobro zagrijanom ulju popecite paprike sa svih strana i stavite ih u posudu za pečenje na podlogu od graha. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C 15 - 20 minuta.

Savjet

Ukoliko volite pikantniji okus, umjesto blagog ajvara možete koristiti ljuti ajvar i dodati mljeveni chilli.

Posluživanje

Izvadite iz pećnice i poslužite toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke