Meni Search

Superwoman

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom

Svinjski file s grila
Dip od južnog voća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Cous-cous s povrćem
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Goveđa rebarca sa zeljem
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Bouillabaisse
Odresci s umakom od kupina
Slatka patka
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pogača sa sardinom
Ljetni lungić
Svinjski file s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada voli penne a ti mene
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Brudet
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Špageti na kineski način
Riblji ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Finska - Juha s lososom
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Proljetna janjetina
BBQ cheeseburger
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Brownie s kajenskim paprom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Mini lazanje
Riba u škartocu
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Šampinjoni u palačinki
Bakalar s krumpirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zlatna piletina
Lazanje u tavi
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da pereci mogu biti onakvi kakve ste ih zamišljali uvjerit će vas topli zalogaji popunjeni sirom s češnjakom i kimom, a uz dobro društvo i blagdanske filmove zadovoljstvo zalogajima biti će kompletno.

Sastojci

Tijesto (za pizzu):
600 g Glatkog brašna Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica šećera
1 žličica soli
4 žlice maslinova ulja
180 ml mlijeka
oko 150 ml tople vode
400 g mozzarelle (naribane)
3 žlice rastopljenog maslaca
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama
2 žličice Vegeta Maestro kima
90 g naribanog parmezana

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Brašnu dodajte instant kvasac, šećer, sol, maslinovo ulje, toplo mlijeko i uz dodavanje tople vode (mikserom) zamijesite glatko, mekše tijesto. Ostavite ga pokriveno na toplom mjestu da se diže 60 minuta.
  • 2 Tijesto zatim premijesite, razvaljajte u pravokutnik (0,5 cm debljine) i izrežite u trake široke 2 cm.
  • 3 Svaku traku malo raširite rukama i na nju po sredini rasporedite mozzarellu. Krajeve stisnite oko mozzarelle tako da dobijete dugačke valjke. Od njih oblikujte perece i posložite ih na lim prekriven papirom za pečenje.
  • 4 Pomiješajte rastopljeni maslac, češnjak u granulama i kim. Premažite time posložene perece. Pospite naribanim parmezanom.
  • 5 Pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C do zlatnorumene boje.

Posluživanje

Poslužite toplo ili hladno s Podravkinim blagim kečapom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 945.53 118 118
Kalcij mg 1118.96 112 112
Kalij mg 633.32 17 17
Pantotenska kiselina mg 1.22 17 17
Niacin mg 20.93 150 105
Vitamin A μg 1190.69 30 24
Sol g 0.28 0 0
Bjelančevine g 54.35 - -
Vlakna g 6.06 - -
Ugljikohidrati g 124.8 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.02 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 19.63 - -
- zasićene masne kiseline g 22.7 - -
Masti g 47.76 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke