Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teriyaki piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Kobasica u pivu i pecivu
Pohani zamotuljci
Govedina s lukom
Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
Marinirana piletina s roštilja
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Piletina s nadjevom od ajvara
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada
Špageti s acetom balsamicom
Hrenovke u panceti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mirisna pureća rolada
Teletina s pirjanim povrćem
Proljetna janjetina
Pileća krilca s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Kotlet s varivom od leće
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s Coca-Colom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lungić s povrćem
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pita s crnim pivom
File steak na povrću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mesne okruglice na ražnjiću
Biftek rolice
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bakalar s krumpirom
Slasni BBQ burgeri
Svinjski file s povrćem
Juha od gljiva
Blagdanska rolada
Odrezak s umakom chimichurri
Kotleti u pivskom umaku
Pizza s tunom
Roštilj s umakom Romesco
Medeni teleći kotleti
Palačinke s nadjevom od riže
Slatki lungić
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Irska janjetina
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Salata od tune i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kotlovina
Zabavni kineski ravioli
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ribarska popara
Pirjani kunić
Pileći štapići u ketchupu
Macho hamburger
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Čarobna ljetna piletina
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Meksička party salata
Šampinjoni u palačinki
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Punjene tikve
Teleći odresci u umaku od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke