Meni Search

Macho

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Medeni teleći kotleti
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Slasni BBQ burgeri
Pileći štapići u ketchupu
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirano svinjsko pečenje
Pohani tofu s povrćem
Lungić s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Palačinke s nadjevom od riže
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Kotleti u pivskom umaku
Delikatesna junetina na češki
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dagnje na buzaru
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kotlet s varivom od leće
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s acetom balsamicom
Mirisna pureća rolada
Kuhana govedina s umakom od hrena
File steak na povrću
Nadjevene lignje
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Juha od gljiva
Pileća krilca s Coca-Colom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pirjani kunić
Pita s crnim pivom
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Pizza s tunom
Pileća krilca s roštilja
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Punjene tikve
Šampinjoni u palačinki
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Kotlovina
Hrenovke u panceti
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Macho hamburger
Irska janjetina
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Salata od tune i povrća
Zabavni kineski ravioli
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Pašticada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Bakalar s krumpirom
Odrezak s umakom chimichurri
Grill vratina u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tjestenina fuži s tartufima
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci u umaku s češnjakom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Čarobna ljetna piletina
Rebarca s grilla
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke