Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Kokošja juha s požirakima
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s kozjim sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Macho hamburger
Mini lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kaštelanski makaruni
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pašticada s njokima
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina u finom umaku
Hrskavo pečeno pile
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ cheeseburger
Hrskavi trokuti
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Finska - Juha s lososom
Janjetina na padelu
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa sezonskim povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s grilla
Dječje lazanje
Blagdanska rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći bataci s umakom od luka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Zlatna piletina
Koprivnički odojak
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u pivu
Nadjevene lignje
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke