Meni Search

Superman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Svinjski file s grila
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Špageti na kineski način
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Orada s krumpirom i mladim lukom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Roštilj s umakom Romesco
Nadjevene lignje
Riba u škartocu
Pureća rolada s mlincima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Skandinavske rolice s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s graškom
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Pašticada s njokima
Pohani tofu s povrćem
Bruskete s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Lazanje u tavi
Vratina sa sezonskim povrćem
Pileći gulaš
Kaštelanski makaruni
Macho hamburger
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Tjestenina u finom umaku
Tuna burger
Hrskavi trokuti
Koprivnički odojak
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Ramstek i salata s roštilja
Hrskava pileća krilca
Finska - Juha s lososom
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Kokošja juha s požirakima
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Pileća prsa iz pećnice
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Ramsteak u seksi umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Ramstek s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina sa šafranom
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke