Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pohani zamotuljci
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Srneći file na salatu
Špageti na kineski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Piletina Kiev
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Brudet
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Bruskete s povrćem
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Punjena teleća prsa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina u aromatičnom omotaču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill vratina u sendviču
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Popečci od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brownie s kajenskim paprom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski gulaš
Piletina sa šafranom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Tuna burger
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bouillabaisse
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Gulaš od oslića i povrća
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Lignji po gosposki
Teriyaki piletina
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Riba u škartocu
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Pizza sirni jastučići
Riblji ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileći gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cous-cous s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke