Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Male teleće pitice
Riblji ražnjići
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brownie s kajenskim paprom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramsteak u seksi umaku
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Brudet
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Piletina s kozjim sirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini shepherd's pie
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bouillabaisse
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Špageti mediteraneo
Hrskava pileća krilca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Sočni pureći ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke