Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Pita s muškatnom bundevom i makom
Kuglice od riže i svježeg sira
Cous-cous s povrćem
Dip od južnog voća
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina sa šafranom
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mini lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Gulaš od oslića i povrća
Tuna burger
Špageti na kineski način
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Teriyaki piletina
Brancinovo oko
Kroketi od piletine
Piletina Kiev
Bruskete od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u pivu
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Piletina s mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignji po gosposki
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirane srdele
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u aromatičnom omotaču
Goveđa rebarca sa zeljem
Slatka patka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Brudet
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Pogača sa sardinom
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke