Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Rižoto s tri vrste gljiva
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignji po gosposki
Pileći bataci s umakom od luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskavi trokuti
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Mini shepherd's pie
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskava pileća krilca
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatka patka
Špageti mediteraneo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Brudet
Piletina u pivu
Brancinovo oko
Salata s mljevenim mesom
Bouillabaisse
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Sočna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s graškom
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s grila
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s grilla
Odresci u umaku s češnjakom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pureća rolada s mlincima
Jabučni krumpirići s cimetom
Srneći file na salatu
Pileća prsa punjena čvarcima
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina Kiev
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tuna burger
Piletina s mascarponeom
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuglice od riže i svježeg sira
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Piletina s kozjim sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Brownie s kajenskim paprom
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke