Meni Search

Superwoman

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Obojeni hamburger
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Brudet
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pogača sa sardinom
Špageti na kineski način
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Brownie s kajenskim paprom
Male teleće pitice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Lignji po gosposki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teriyaki piletina
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Punjena teleća prsa
Meksička party salata
Cous-cous s povrćem
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatka patka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Goveđa rebarca sa zeljem
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s graškom
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirane srdele
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Brusketa s avokadom
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti mediteraneo
Odresci u umaku s češnjakom
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Priprema jela u woku je kao priprema čarobnih jela jer izmiješani okusi piletine, meda i mladog luka savršeno sjedinjuju nezaboravan okus.

Sastojci

800 g pilećih krilca
2 žlice meda cvjetnog Podravka
1 Vegeta marinada pikantna
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
  • 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.

Savjet

U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke