Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Skandinavske rolice s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Finska - Juha s lososom
Riba u škartocu
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Brancinovo oko
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Punjena teleća prsa
Pogača sa sardinom
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s dagnjama
Brudet
Rebarca s graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Slatka patka
Mini shepherd's pie
Goveđa rebarca sa zeljem
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Ljetni lungić
Pileći bataci s umakom od luka
Velika Britanija - Pastirska pita
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s grila
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marinirane srdele
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Srneći file na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete s povrćem
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riblji ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa punjena čvarcima
Kaštelanski makaruni
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada voli penne a ti mene
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke