Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Kolinjsko zelje s frišketinom
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brownie s kajenskim paprom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
Blagdanska rolada
Piletina s mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Popečci od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s grila
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini shepherd's pie
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Cous-cous s povrćem
Brudet
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riba u škartocu
Špageti mediteraneo
Slatka patka
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bakalar s krumpirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bouillabaisse
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina fuži s tartufima
Male teleće pitice
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke