Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riblji ražnjići
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mirisna pureća rolada
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Brudet
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Lignji po gosposki
Roštilj s umakom Romesco
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s dagnjama
Pohani tofu s povrćem
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s grilla
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Grill vratina u sendviču
Punjena teleća prsa
Velika Britanija - Pastirska pita
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s kozjim sirom
Rižini ravioli s mozzarellom
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Salata s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Bakalar s krumpirom
Tuna burger
Gulaš od oslića i povrća
Blagdanska rolada
Male teleće pitice
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavo pečeno pile
Kunić na bijelo
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Pogača sa sardinom
Ramstek s povrćem
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke