Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Svinjski gulaš
Brudet
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Tuna burger
Kuglice od riže i svježeg sira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Srneći file na salatu
Teleći savici u umaku od grejpa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Bakalar s krumpirom
Ramstek s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Marinirane srdele
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada voli penne a ti mene
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci s umakom od kupina
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Pileći gulaš
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ cheeseburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Obojeni hamburger
Pogača sa sardinom
Hrskava pileća krilca
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kroketi od piletine
Lazanje u tavi
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cous-cous s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Kunić na bijelo
Riblji ražnjići
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignji po gosposki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke