Meni Search

Superwoman

Pikantna piletina s roštilja s povrćem

Kolinjsko zelje s frišketinom
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci s umakom od kupina
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bakalar s krumpirom
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Gulaš od oslića i povrća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Rebarca s grilla
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni lungić
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Meksička party salata
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignji po gosposki
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Pašticada voli penne a ti mene
Slatka patka
Brownie s kajenskim paprom
Popečci od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Zlatna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Svinjski file s povrćem
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Kunić na bijelo
Odresci u umaku s češnjakom
Male teleće pitice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pikantnu piletinu pripremite s toplim klobucima od gljiva, tikvicama i malim popečenim rajčicama, a uz dodatak ajvara ovo jelo na svježem zraku biti će pravi užitak.

Sastojci

1 kg pilećih bataka i zabataka
1 Vegeta Grill classic (30 g)
40 ml ulja
1-2 žlice Ajvara uprženog ljutog Podravka
Za prilog:
500 g Portobello gljiva (veliki klobuci)
1-2 tikvice
150 g cherry rajčica
1 češanj češnjaka
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe35 min

  • 1 Piletinu zarežite kod kosti i pospite Vegetom grill classic. Ostavite je da se marinira oko 30 minuta.
  • 2 Na zagrijanom roštilju meso ispecite sa svih strana. Izvadite ga potom u posudu te prelijte mješavinom ulja i ajvara. Lagano premažite i ostavite poklopljeno dok pripremate prilog.
  • 3 Na istoj rešetki roštilja ispecite klobuke gljiva, zatim na ploške narezane tikvice i na kraju kratko popecite male rajčice.
  • 4 Povrće stavite u posudu i prelijte uljem koje ste pomiješali s češnjakom, soli i paprom.

Savjet

Ulje s ajvarom kojim ćete preliti piletinu nakon pečenja pomoći će zadržati sočnost mesa i dati dodatnu aromu.

Posluživanje

Pikantnu piletinu poslužite s toplim povrćem. Uz ovo jelo poslužite popečeni krumpir i blagi ajvar po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke