Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Sočna rebarca
Teletina s pirjanim povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pileća prsa iz pećnice
Juha od gljiva
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Meso u woku na indonezijski način
Pizza sirni jastučići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ribarska popara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni BBQ burgeri
Hrenovke u panceti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino začinjena piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Obojeni hamburger
Ciganski odrezak
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatko twist pile
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Piletina u egzotičnom umaku
Lazanje u tavi
Odresci u paketiću
Quiche od bundeve, sira i luka
Sarma sa suhim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Fino varivo v loncu
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Macho hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
Govedina s lukom
Mesna rolada u tijestu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Špageti s tikvicama
Janjetina na padelu
Biftek rolice
Vegetarijanski čips
Pureći hamburger
Fish&Chips u tortilji
Pileća krilca s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Umak od limete (Molho de limao)
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni lonac
Punjena pečenka u vinu
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Vratina s roštilja
Sočna Wellington pečenka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tuna burger
Pašticada s njokima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke