Meni Search

Gladna kao vuk

Pikantni gulaš

Tortilje pikant
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino varivo v loncu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od gljiva
Fino začinjena piletina
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski gulaš
Govedina s lukom
Patka s mlincima
Pureća rolada s mlincima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mladi krumpir s ajvarom
Mesna rolada u tijestu
Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Slasni BBQ burgeri
Slatko twist pile
Špageti s tikvicama
Odresci u paketiću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Quiche od bundeve, sira i luka
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Odresci s umakom od kupina
Kuhano meso s umakom od hrena
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Mesne okruglice u umaku
Vegetarijanski čips
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Varivo od kelja i teletine
Meso u woku na indonezijski način
Pileća krilca s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Piletina s nadjevom od ajvara
Sarma sa suhim mesom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Lazanje u tavi
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ribarska popara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Puretina s jabukom iz pećnice
Povrtni lonac
Neobične punjene paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ramsteak u seksi umaku
Slatki lungić
Tuna burger
Obojeni hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramstek s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Harrisa janjetina s limunom
Vratina s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sočna Wellington pečenka
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Pureći hamburger
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Teletina s pirjanim povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u egzotičnom umaku
Ciganski odrezak
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrenovke u panceti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Gulaš s kockicama mesa i bogat gljivama poslužite  topli s popečenim kruhom i zagrijte svoje najdraže za hladnog vremena provedenog vani.

Sastojci

400 g junećeg mesa
300 g svinjskog mesa
3 žlice ulja
1 Fant za gulaš i paprikaš
1 crvena paprika (150 g)
80 ml bijelog vina
½ žličice Vegeta Maestro chilija
300 g gljiva (šampinjoni, vrganji, shiitake...)
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Chili mljeveni

Chili mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Na zagrijano ulje stavite na kockice narezano juneće meso da se zapeče, zatim dodajte narezanu svinjetinu i na kockice narezanu papriku.
  • 2 Kratko popecite i ulijte vode da prekrije sadržaj. Pirjajte na laganoj vatri poklopljeno uz povremeno miješanje dok meso ne omekša. Zatim ulijte još oko 800 ml vode i uspite sadržaj vrećice Fanta.
  • 3 Zagrijte na laganoj vatri uz miješanje, dodajte vino, narezane gljive, chili te sve zajedno kuhajte oko 15 minuta.

Savjet

Možete koristiti jednu ili više vrsta gljiva već prema ukusu.

Posluživanje

Kad je gulaš gotov, poslužite ga toplog posutog peršinom i popečenim kruhom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke