Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Teriyaki piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti na kineski način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Kuhana govedina s umakom od hrena
Blagdanska rolada
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mirisna pureća rolada
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Govedina s lukom
Palačinke s nadjevom od riže
Pileća prsa punjena čvarcima
Slasni BBQ burgeri
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Pita s crnim pivom
Obojeni hamburger
Marinirano svinjsko pečenje
Janjetina s medom od kadulje
Hrenovke u panceti
Kotlovina
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Irska janjetina
Pizza s tunom
Piletina sa šafranom
Kobasica u pivu i pecivu
Mladi krumpir s ajvarom
Odrezak s umakom chimichurri
Hrskavi trokuti
Rebarca s grilla
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Biftek rolice
Macho hamburger
Punjene tikve
Špageti s acetom balsamicom
Teletina s pirjanim povrćem
Šampinjoni u palačinki
Čarobna ljetna piletina
Dagnje na buzaru
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Bakalar s krumpirom
Salata od tune i povrća
File steak na povrću
Juha od gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Ribarska popara
Pileći štapići u ketchupu
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Pileća krilca s Coca-Colom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlet s varivom od leće
Pašticada
Medeni teleći kotleti
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Meksička party salata
Pirjani kunić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni ražnjići
Kotleti u pivskom umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirana piletina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke