Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Pita s crnim pivom
Velika Britanija - Pastirska pita
Punjene tikve
Macho hamburger
Marinirano svinjsko pečenje
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teleći odresci u umaku od višanja
Pirjani kunić
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Nadjevene lignje
Lungić s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Odrezak s umakom chimichurri
Medeni teleći kotleti
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s acetom balsamicom
Lungić u sendviču
Piletina s mascarponeom
Ribarska popara
Kotlovina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dip od južnog voća
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Biftek rolice
Rezanci s krušnim mrvicama
Slasni BBQ burgeri
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina sa šafranom
Pizza s tunom
Kotleti u pivskom umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileći štapići u ketchupu
Kotlet s varivom od leće
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća krilca s Coca-Colom
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Govedina s lukom
Mini lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Kroketi od piletine
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file s povrćem
Teriyaki piletina
Pašticada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Juha od gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Salata od tune i povrća
Palačinke s nadjevom od riže
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Špageti na kineski način
Irska janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirana piletina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Čarobna ljetna piletina
Sočna pureća rolada
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Teletina s pirjanim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Slatki lungić
File steak na povrću
Dagnje na buzaru
Hrenovke u panceti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke