Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
Lungić s povrćem
Špageti na kineski način
Kroketi od piletine
Kotleti u pivskom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci u umaku od višanja
Macho hamburger
Kotlovina
Teriyaki piletina
Marinirana piletina s roštilja
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dip od južnog voća
Delikatesna junetina na češki
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Slatki lungić
Punjene tikve
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Slasni BBQ burgeri
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s Coca-Colom
Lungić u sendviču
Rebarca s grilla
Juha od gljiva
File steak na povrću
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa iz pećnice
Pizza s tunom
Pohani tofu s povrćem
Bakalar s krumpirom
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlet s varivom od leće
Marinirano svinjsko pečenje
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Šampinjoni u palačinki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Ribarska popara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Zabavni kineski ravioli
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti s acetom balsamicom
Brancinovo oko
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Irska janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Pirjani kunić
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci s umakom od kupina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Čarobna ljetna piletina
Meksička party salata
Salata od tune i povrća
Pita s crnim pivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Nadjevene lignje
Sočni pureći ražnjići
Medeni teleći kotleti
Pašticada
Odrezak s umakom chimichurri
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Dagnje na buzaru
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Pileći štapići u ketchupu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke