Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Marinirana piletina s roštilja
Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Špageti s acetom balsamicom
Teriyaki piletina
Rebarca s grilla
Juha od gljiva
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Pita s crnim pivom
Bakalar s krumpirom
Lungić u sendviču
Ljetni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Slasni BBQ burgeri
Dagnje na buzaru
Tjestenina fuži s tartufima
Salata od tune i povrća
Grill vratina u sendviču
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Govedina s lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Medeni teleći kotleti
Mini lazanje
Odrezak s umakom chimichurri
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Kotlovina
Janjetina s medom od kadulje
Kobasica u pivu i pecivu
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Delikatesna junetina na češki
Kotleti u pivskom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Pileća krilca s Coca-Colom
Pašticada
Slatki lungić
Palačinke s nadjevom od riže
Macho hamburger
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći štapići u ketchupu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Kotlet s varivom od leće
Velika Britanija - Pastirska pita
Biftek rolice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Kroketi od piletine
Punjene tikve
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Ribarska popara
Irska janjetina
Pirjani kunić
Teletina s pirjanim povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
File steak na povrću
Mirisna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke