Meni Search

Macho

Pileća krilca s roštilja

Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrenovke u panceti
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Macho hamburger
Blagdanska rolada
Kotlet s varivom od leće
Piletina u pivu
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirana piletina s roštilja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Piletina s mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Salata od tune i povrća
Pileća prsa iz pećnice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slatki lungić
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileći štapići u ketchupu
Dagnje na buzaru
Špageti s acetom balsamicom
Ljetni ražnjići
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Teriyaki piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Pita s crnim pivom
Pirjani kunić
Grill vratina u sendviču
Biftek rolice
Irska janjetina
Punjene tikve
Nadjevene lignje
Obojeni hamburger
Brancinovo oko
Palačinke s nadjevom od riže
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Kotlovina
File steak na povrću
Medeni teleći kotleti
Ribarska popara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Čarobna ljetna piletina
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odrezak s umakom chimichurri
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Juha od gljiva
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Pašticada
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mirisna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirano svinjsko pečenje
Šampinjoni u palačinki
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke