Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Fino začinjena piletina
Pašticada s njokima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vratina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Krumpiri u kaputiću od pancete
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Fino varivo v loncu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Polpete od oslića
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Varivo od kelja i teletine
Svinjski medaljoni s kestenima
Hrenovke u panceti
Govedina s lukom
Ciganski odrezak
Pileća prsa s crnim tartufom
Obojeni hamburger
Quiche od bundeve, sira i luka
Slasni BBQ burgeri
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Slatki lungić
Svinjski kotleti s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Neobične punjene paprike
Tortilje pikant
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Fish&Chips u tortilji
Pureći hamburger
Mesne okruglice u umaku
Tuna burger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Macho hamburger
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Patka s mlincima
Španjolski migas s bundevom
Piletina u egzotičnom umaku
Punjena pečenka u vinu
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Miješani grill
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
Sarma sa suhim mesom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Biftek rolice
Povrtni lonac
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Janjetina s bižima
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesna rolada u tijestu
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Punjeni kelj s plodovima mora
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci u paketiću
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatko twist pile
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Gorički povrtni lonac
Špageti s tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke