Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Pileća prsa s crnim tartufom
Tuna burger
Pureći hamburger
Gorički povrtni lonac
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Svinjski medaljoni s kestenima
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Španjolski migas s bundevom
Slasni BBQ burgeri
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina na padelu
Patka s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Sočna Wellington pečenka
Pizza sirni jastučići
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Varivo od kelja i teletine
Pikantni gulaš
Pureća rolada s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski gulaš
Neobične punjene paprike
Skandinavske rolice s cimetom
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesne okruglice u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kotlovina
Fish&Chips u tortilji
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s grilla
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatko twist pile
Špageti s tikvicama
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vegetarijanski čips
Slatki lungić
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u aromatičnom omotaču
Biftek rolice
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s povrćem
Janjetina s bižima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća prsa iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vratina s roštilja
Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Fino varivo v loncu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Punjena pečenka u vinu
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Polpete od oslića
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Miješani grill
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke