Meni Search

Gladan kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Lazanje u tavi
Polpete od oslića
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski kotleti s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesne okruglice u umaku
Patka s mlincima
Harrisa janjetina s limunom
Pileća prsa punjena čvarcima
Puretina s jabukom iz pećnice
Kotlovina
Govedina s lukom
Obojeni hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Gorički povrtni lonac
Sočna rebarca
Varivo od kelja i teletine
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Hrenovke u panceti
Slasni BBQ burgeri
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s bižima
Slatki lungić
Janjetina na padelu
Ciganski odrezak
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Povrtni lonac
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureća rolada s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski medaljoni s kestenima
Meso u woku na indonezijski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatko twist pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Španjolski migas s bundevom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Pašticada s njokima
Špageti s tikvicama
Fino varivo v loncu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantni gulaš
Pileća prsa s crnim tartufom
Kuhano meso s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Tuna burger
Sarma sa suhim mesom
Vegetarijanski čips
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Macho hamburger
Odresci u paketiću
Rebarca s grilla
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u umaku s češnjakom
Pureći hamburger
Miješani grill
Fino začinjena piletina
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpiri u kaputiću od pancete
Neobične punjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke