Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Hrenovke u panceti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantni gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Patka s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski gulaš
Harrisa janjetina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pureći hamburger
Biftek rolice
Piletina u aromatičnom omotaču
Punjena pečenka u vinu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Quiche od bundeve, sira i luka
Medeni teleći kotleti
Špageti s tikvicama
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Macho hamburger
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Ramstek s povrćem
Fino varivo v loncu
Slatki lungić
Sočna rebarca
Slatko twist pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Vegetarijanski čips
Piletina u egzotičnom umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Ribarska popara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sočna Wellington pečenka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Govedina s lukom
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Varivo od kelja i teletine
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vratina s roštilja
Neobične punjene paprike
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s nadjevom od ajvara
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Skandinavske rolice s cimetom
Juha od gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke