Meni Search

Gladna kao vuk

Pileća krilca s roštilja

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice u umaku
Neobične punjene paprike
Mediteranski kruščić s lovorom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni BBQ burgeri
Slatko twist pile
Janjetina s medom od kadulje
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Obojeni hamburger
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pašticada s njokima
Kotlovina
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Meso u woku na indonezijski način
Pikantni gulaš
Patka s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Puretina s jabukom iz pećnice
Juha od gljiva
Janjetina na padelu
Harrisa janjetina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Punjena pečenka u vinu
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fish&Chips u tortilji
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Tortilje pikant
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Biftek rolice
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa iz pećnice
Povrtni lonac
Sočna Wellington pečenka
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ribarska popara
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tuna burger
Sarma sa suhim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Lazanje u tavi
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino varivo v loncu
Špageti s tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Macho hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Sočna rebarca
Ciganski odrezak
Fino začinjena piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Vratina s roštilja
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrenovke u panceti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Topla krilca pripremljena na marinadi s pivom poslužite s hrskavim povrćem uz uprženi ajvarom.

Sastojci

800 g pilećih krila
1 Vegeta Grill marinada s pivom (100 g)
600 g krumpira
400 g mrkve
200 g korijena celera
3 žlice maslinova ulja
15 g / 1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
1 Ajvar blagi uprženi Podravka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe60 min

  • 1 Krilca prelijte marinadom te ostavite 30 minuta.
  • 2 Krumpir, mrkvu i celer narežite na štapiće i stavite na lim za pečenje (prekriven papirom).
  • 3 Lagano nakapajte uljem i pecite oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Pecite povrće dok ne postane hrskavo, a onda još toplo pospite Vegetom Twist.
  • 4 Marinirana pileća krilca ispecite na roštilju te ih tijekom pečenja premažite marinadom.

Savjet

Krilcima skinite vrh da ne izgore tijekom pečenja.

Posluživanje

Topla krilca poslužite s hrskavim povrćem te ajvarom kao prilogom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke