Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Rebarca s grilla
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s dagnjama
Jabučni krumpirići s cimetom
Brudet
Riba u škartocu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Energetske kuglice s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Ramsteak u seksi umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Brusketa s avokadom
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Kroketi od piletine
Hrskavo pečeno pile
Mini shepherd's pie
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Fish&Chips u tortilji
Goveđa rebarca sa zeljem
Finska - Juha s lososom
Bakalar s krumpirom
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignji po gosposki
Obojeni hamburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Slatka patka
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Bouillabaisse
Teleći odresci u umaku od višanja
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Bruskete s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina sa šafranom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tuna burger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Kuglice od riže i svježeg sira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke