Meni Search

Superwoman

Pileća prsa punjena čvarcima

Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Piletina sa šafranom
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Ljetni lungić
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Zlatna piletina
Riblji ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Bruskete od cvjetače
Bouillabaisse
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Gulaš od oslića i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Cous-cous s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lazanje u tavi
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Punjena teleća prsa
Pileći gulaš
Brudet
Tjestenina fuži s tartufima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Bruskete s povrćem
Pogača sa sardinom
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavo pečeno pile
Lignje na šumskom rižotu
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Špageti mediteraneo
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Slatka patka
Janjetina na padelu
Goveđa rebarca sa zeljem
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite piletinu punjenu čvarcima i poslužite s vrućim i hrskavim krumpirićima posutim Vegetom Twist.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
2 žličice Vegete Twist za piletinu
Za nadjev:
1 luk (100 g)
1 žličica Češnjaka u granulama Podravka
20 g maslaca
100 g Čvaraka Podravka
50 g žemlji
2 jaja
125 ml mlijeka
1 žlica nasjeckanog peršina
4 žlice ulja
Crni papar mljeveni Podravka
Za prilog:
1 kg Smrznutog krumpira za pomfrit Podravka
1 žlica Vegete Twist za hrskave krumpiriće
ulje za prženje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Pileći file očistite, operite i posušite. S deblje strane filea tanjim nožem zarežite u dubinu do oko 10 cm, pa malo proširite rupu.
  • 2 Dobro ih izvana natrljajte Vegetom Twist za piletinu i pustite da malo odstoje.
  • 3 Na zagrijanom maslacu popržite sitno narezani luk do lijepe zlatnožute boje.
  • 4 Dodajte protisnuti češnjak, sitno nasjeckane ili samljevene čvarke i žemlju narezanu na sitnije kockice, pa kratko popecite.
  • 5 Jaja dobro istucite, pomiješajte ih s mlijekom i peršinom i ulijte čvarcima.
  • 6 Posolite, popaprite i još kratko pržite miješajući (1-2 minute), pa maknite s vatre. Pomoću žličice napunite pileća prsa pripremljenom smjesom.
  • 7 U tavi na zagrijanom ulju popržite pileća prsa sa svih strana do zlatnosmeđe boje. Stavite ih u odgovarajuću vatrostalnu posudu i pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 10-15 minuta.
  • 8 U dubokom ulju popecite pomfrit. Izvadite ga kratko na papirnati ručnik da odstranite višak ulja.

Savjet

Na isti način možete pripremiti i 1 pureća prsa, ali ćete morati povećati vrijeme pečenja.

Posluživanje

Prebacite ga u posudu za posluživanje, pospite Vegetom Twist za hrskave krumpiriće, promiješajte i poslužite uz pečenu piletinu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke