Meni Search

Superwoman

Piletina s hrskavim njokima i graškom

Male teleće pitice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci s umakom od kupina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignji po gosposki
Srneći file na salatu
Pogača sa sardinom
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Popečci od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Mirisna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Riblji ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s grilla
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatka patka
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zlatna piletina
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Punjena teleća prsa
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavamo pileći file na sve načine, ali na ovaj način su posebni s prilogom od hrskavih njoka i graška. Svakako probajte!

Sastojci

600 g pilećeg filea (4 filea)
1 žlica Vegete
grančica ružmarina natrgana na stručke
600 g krumpira
100 g ricotta sira
1 žličica sušenog Peršina Podravka
sol
250 g Zamrznutog mladog graška Podravka

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Pileće filee pospite Vegetom, nabodite malim grančicama ružmarina, prekrijte papirom za pečenje, a potom ih valjkom za tijesto malo stanjite.
  • 2 Krumpir skuhajte u ljusci, malo ohladite, ogulite pa protisnite kroz pasirku. Dodajte ricottu i peršin, a potom sve izmiješajte. Od dobivene smjese napravite valjak, narežite na komade dužine od oko 3 centimetra da dobijete njoke. Svaki spljoštite u sredini i stavite kuhati u kipuću malo posoljenu vodu dok ne isplivaju. Ocijedite ih.
  • 3 Pileće filee stavite u tavu na zagrijano maslinovo ulje da je strana gdje je ružmarin okrenuta prema dolje. Popecite ih na zagrijanom maslinovu ulju sa svake strane oko 4 minute.
  • 4 Piletinu izvadite, a na istu masnoću stavite njoke, popecite ih s obje strane da dobiju hrskavu koricu, dodajte zamrznuti grašak i još popecite da grašak omekša, po potrebi podlijte s malo tekućine u kojoj su se kuhali njoki.

Savjet

Uz pomoć valjka piletinu ćete malo stanjiti, pa će biti brže pečena, a ujedno ćete u meso utisnuti začine čime će se arome bolje prožeti.

Posluživanje

Piletinu poslužite s prilogom od hrskavih njoka i graška.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke