Meni Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Grčka seljačka salata
Pašticada
Pureći hamburger
Salata s mora
Papreni tart s marelicama
Špageti s pistacijama
Lazanje u tavi
Gulaš od gljiva
Čarobni štapići
Grill vratina u sendviču
Pohane paprike
Slasni burger sa slaninom i sirom
Salata od tune i krastavaca
Piletina na tajlandski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jakobove kapice s umakom
Krem juha sa sjemenkama
Rosti
Krumpir u košuljici
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Piletina s pistacijama
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Belgija - Salade Liégeoise
Švicarska juha sa sirom
Tjestenina u finom umaku
Empanade s pestom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hladna juha od avokada
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Prilog od prokulica
Kotleti u pivskom umaku
Crveno ljetno varivo
Sočna aromatična torta
Pirjani kunić
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjska jetrica u umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pečena piletina s limunom
Rižoto s tunom
Riba u bijelom umaku
Slatki lungić
Popečci od bulgura s umakom
Srneći file na salatu
Juha od rikule i račića
Dalmatinske polpete
Male teleće pitice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Senf s paprikama
Cipar - Lungić na ciparski
Palamida s čilijem i mangom
Grdobina u pikantnoj šalši
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Rižoto na španjolski način
Mesna rolada u tijestu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskava pileća krilca
Vegetina enchilada
Sočni pureći ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vratina s roštilja
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Omlet s paprikom i kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Fiš paprikaš
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Pileći štapići u ketchupu
Riža s tunom
Prežgana juha
Salata sa skutom
Zapečena ricotta
Tjestenina mediterana
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pileća krilca s Coca-Colom
Caponata alla Podravka
Rajčica s kukuruzom
Polupunjene paprike
Špinatova juha s feta sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke