Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s graškom
Špageti na kineski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani zamotuljci
Riba u škartocu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Sočna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjevene lignje
Vratina sa sezonskim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Bruskete s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek i salata s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kaštelanski makaruni
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Hrskavo pečeno pile
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Manastirski đuveč
Slatka patka
Mirisna pureća rolada
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Koprivnički odojak
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kokošja juha s požirakima
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Svinjski gulaš
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teriyaki piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke