Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Piletina u pivu
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći gulaš
Slatka patka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Manastirski đuveč
Brownie s kajenskim paprom
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek i salata s roštilja
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dječje lazanje
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Koprivnički odojak
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Teriyaki piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Kokošja juha s požirakima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina u finom umaku
Svinjski file s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjevene lignje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Sočni pureći ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ cheeseburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Pašticada s njokima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke