Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Pureća rolada s mlincima
Ramstek i salata s roštilja
Svinjski file s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada s njokima
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
Pileći bataci s umakom od luka
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Popečci od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Manastirski đuveč
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Pileći gulaš
Kunić na bijelo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani zamotuljci
Bruskete s povrćem
Rebarca s grilla
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočni pureći ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Dječje lazanje
Slatka patka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fish&Chips u tortilji
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Koprivnički odojak
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Kokošja juha s požirakima
Svinjski gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brancinovo oko
Salata s mljevenim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina u finom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke