Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Dip od južnog voća
Riblji ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Rižoto s dagnjama
Jabučni krumpirići s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s grilla
Sočni pureći ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Pureća rolada s mlincima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s graškom
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Bouillabaisse
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Srneći file na salatu
BBQ cheeseburger
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Lazanje u tavi
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Male teleće pitice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Šampinjoni u palačinki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskava pileća krilca
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Ramsteak u seksi umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini shepherd's pie
Janjetina na padelu
Lignji po gosposki
Kroketi od piletine
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Slatka patka
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti mediteraneo
Mirisna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Pogača sa sardinom
Energetske kuglice s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s grila
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke