Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Male teleće pitice
Blagdanska rolada
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuglice od riže i svježeg sira
Skandinavske rolice s cimetom
Riblji ražnjići
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Pileći bataci s umakom od luka
Meksička party salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Pohani tofu s povrćem
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice na ražnjiću
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina Kiev
Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Gulaš od oslića i povrća
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Srneći file na salatu
Svinjski file s grila
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Slatka patka
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Energetske kuglice s kurkumom
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Mirisna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Bruskete s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Šampinjoni u palačinki
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni lungić
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Lazanje u tavi
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kroketi od piletine
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke