Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u škartocu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Brudet
Jabučni krumpirići s cimetom
Bakalar s krumpirom
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni lungić
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Špageti mediteraneo
Piletina u pivu
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileći gulaš
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Piletina Kiev
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Kunić na bijelo
Rižoto s dagnjama
Grill vratina u sendviču
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teriyaki piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Kuglice od riže i svježeg sira
Pogača sa sardinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Rebarca s graškom
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
Tjestenina fuži s tartufima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete od cvjetače
Tuna burger
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Svinjski gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Piletina sa šafranom
Lazanje u tavi
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Bouillabaisse
Marinirane srdele
Male teleće pitice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina na padelu
Slatka patka
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke