Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Brudet
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Tuna burger
Mini lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Cous-cous s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s dagnjama
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dječje lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski gulaš
Kroketi od piletine
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti na kineski način
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Gulaš od oslića i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Slatka patka
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Sočna pureća rolada
Bakalar s krumpirom
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete od cvjetače
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Rižoto s tri vrste gljiva
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Mini shepherd's pie
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Male teleće pitice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s grilla
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Finska - Juha s lososom
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke