Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Salata od liganja
Palamida s čilijem i mangom
Pašticada
Pohane paprike
Grčka seljačka salata
Salata sa skutom
Sočna aromatična torta
Papreni tart s marelicama
Tjestenina mediterana
Belgija - Salade Liégeoise
Zapečena ricotta
Empanade s pestom
Kobasica u pivu i pecivu
Street food kuglice
Vegetina enchilada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Polupunjene paprike
Pureći hamburger
Hladna juha od avokada
Caponata alla Podravka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od lososa
Srneći file na salatu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sočna pureća rolada
Rižoto s tunom
Cipar - Lungić na ciparski
Gulaš od gljiva
Rajčica s kukuruzom
Čarobni štapići
Tjestenina u finom umaku
Rosti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pirjani kunić
Prilog od prokulica
Špageti s pistacijama
Dalmatinske polpete
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill vratina u sendviču
Voćna juha od višanja
Pohani zamotuljci
Svinjska jetrica u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata s mora
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Senf s paprikama
Sočni pureći ražnjići
Krumpir u košuljici
Omlet s paprikom i kukuruzom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pečena piletina s limunom
Mesna rolada u tijestu
Švicarska juha sa sirom
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileći štapići u ketchupu
Grdobina u pikantnoj šalši
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto na španjolski način
Svinjski file s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Riža s tunom
Piletina na tajlandski način
Fiš paprikaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Crveno ljetno varivo
Male teleće pitice
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Slatki lungić
Juha od rikule i račića
Piletina s pistacijama
Jakobove kapice s umakom
Fileti lososa u finom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Špinatova juha s feta sirom
Riba u bijelom umaku
Salata od tune i krastavaca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima