Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Piletina na tajlandski način
Fileti lososa u finom umaku
Srneći file na salatu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Salata sa skutom
Jakobove kapice s umakom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjska jetrica u umaku
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Rosti
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti s pistacijama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski file s povrćem
Piletina s pistacijama
Rižoto na španjolski način
Sočna pureća rolada
Pečena piletina s limunom
Prilog od prokulica
Omlet s paprikom i kukuruzom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dalmatinske polpete
Zapečena ricotta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočni pureći ražnjići
Kotleti u pivskom umaku
Rižoto s tunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesna rolada u tijestu
Pohani zamotuljci
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Senf s paprikama
Hladna juha od avokada
Riba u bijelom umaku
Popečci od bulgura s umakom
Pirjani kunić
Juha od rikule i račića
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Crveno ljetno varivo
Tjestenina mediterana
Pohane paprike
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskava pileća krilca
Pašticada
Polupunjene paprike
Salata s mora
Krumpir u košuljici
Salata od liganja
Pileća krilca s Coca-Colom
Salata od tune i krastavaca
Slatki lungić
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Grčka seljačka salata
Caponata alla Podravka
Riža s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Fiš paprikaš
Špinatova juha s feta sirom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill vratina u sendviču
Pileći štapići u ketchupu
Voćna juha od višanja
Male teleće pitice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rajčica s kukuruzom
Palamida s čilijem i mangom
Cipar - Lungić na ciparski
Pureći hamburger
Gulaš od gljiva
Tjestenina u finom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima