Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Riža s tunom
Hrskava pileća krilca
Salata od tune i krastavaca
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Čarobni štapići
Slatki lungić
Energetske kuglice s kurkumom
Kotleti u pivskom umaku
Tjestenina u finom umaku
Rižoto s tunom
Senf s paprikama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Zapečena ricotta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polupunjene paprike
Rajčica s kukuruzom
Hladna juha od avokada
Gulaš od gljiva
Sočna pureća rolada
Piletina s pistacijama
Vegetina enchilada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cipar - Lungić na ciparski
Palamida s čilijem i mangom
Rosti
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohane paprike
Prilog od prokulica
Papreni tart s marelicama
Riba u bijelom umaku
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Salata s mora
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Omlet s paprikom i kukuruzom
Mesna rolada u tijestu
Fileti lososa u finom umaku
Ražnjići od lososa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski file s povrćem
Pašticada
Slasni burger sa slaninom i sirom
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na tajlandski način
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pirjani kunić
Pileći štapići u ketchupu
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Empanade s pestom
Pureći hamburger
Street food kuglice
Piletina s nadjevom od ajvara
Srneći file na salatu
Fiš paprikaš
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Švicarska juha sa sirom
Svinjska jetrica u umaku
Pileća krilca s Coca-Colom
Jakobove kapice s umakom
Špinatova juha s feta sirom
Male teleće pitice
Rižoto na španjolski način
Tjestenina mediterana
Pečena piletina s limunom
Kobasica u pivu i pecivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata sa skutom
Popečci od bulgura s umakom
Caponata alla Podravka
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna aromatična torta
Krumpir u košuljici
Dalmatinske polpete
Juha od rikule i račića
Grčka seljačka salata
Grill vratina u sendviču
Crveno ljetno varivo
Špageti s pistacijama
Belgija - Salade Liégeoise
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima