Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Salata od tune i krastavaca
Špageti s pistacijama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grčka seljačka salata
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Srneći file na salatu
Prežgana juha
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina na tajlandski način
Vegetina enchilada
Cipar - Lungić na ciparski
Pohani zamotuljci
Grdobina u pikantnoj šalši
Riba u bijelom umaku
Salata s mora
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rosti
Sočni pureći ražnjići
Crveno ljetno varivo
Rajčica s kukuruzom
Belgija - Salade Liégeoise
Fiš paprikaš
Pileća krilca s Coca-Colom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pohane paprike
Empanade s pestom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hrskava pileća krilca
Tjestenina mediterana
Jakobove kapice s umakom
Kobasica u pivu i pecivu
Dalmatinske polpete
Prilog od prokulica
Pirjani kunić
Rižoto s tunom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Omlet s paprikom i kukuruzom
Mesna rolada u tijestu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Polupunjene paprike
Ražnjići od lososa
Pečena piletina s limunom
Svinjski file s povrćem
Špinatova juha s feta sirom
Senf s paprikama
Sočna pureća rolada
Pašticada
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hladna juha od avokada
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill vratina u sendviču
Pileći štapići u ketchupu
Kotleti u pivskom umaku
Švicarska juha sa sirom
Zapečena ricotta
Svinjska jetrica u umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Tjestenina u finom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Male teleće pitice
Salata od liganja
Juha od rikule i račića
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Riža s tunom
Palamida s čilijem i mangom
Sočna aromatična torta
Caponata alla Podravka
Piletina s pistacijama
Energetske kuglice s kurkumom
Krumpir u košuljici
Gulaš od gljiva
Papreni tart s marelicama
Pureći hamburger
Fileti lososa u finom umaku
Rižoto na španjolski način
Popečci od bulgura s umakom
Salata sa skutom
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobni štapići
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima