Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Svinjska jetrica u umaku
Krumpir u košuljici
Kotleti u pivskom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fileti lososa u finom umaku
Zapečena ricotta
Piletina s pistacijama
Hladna juha od avokada
Juha od rikule i račića
Salata od tune i krastavaca
Sočna pureća rolada
Dalmatinske polpete
Caponata alla Podravka
Šareni ražnjići s mesnim okruglicama
Pašticada
Gulaš od gljiva
Pureći hamburger
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Senf s paprikama
Srneći file na salatu
Cipar - Lungić na ciparski
Crveno ljetno varivo
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Male teleće pitice
Tjestenina u finom umaku
Rosti
Pirjani kunić
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Mesna rolada u tijestu
Rižoto s tunom
Polupunjene paprike
Špinatova juha s feta sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prilog od prokulica
Grdobina u pikantnoj šalši
Riža s tunom
Riba u bijelom umaku
Rižoto na španjolski način
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileća krilca s Coca-Colom
Slatki lungić
Grill vratina u sendviču
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Kobasica u pivu i pecivu
Pečena piletina s limunom
Grčka seljačka salata
Popečci od bulgura s umakom
Rajčica s kukuruzom
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Voćna juha od višanja
Tjestenina mediterana
Svinjski file s povrćem
Salata s mora
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohane paprike
Salata sa skutom
Salata od liganja
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill oslić u aromatičnoj korici
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jakobove kapice s umakom
Špageti s pistacijama
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fiš paprikaš
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Palamida s čilijem i mangom
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Omlet s paprikom i kukuruzom
Piletina na tajlandski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima