Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Piletina s kozjim sirom

Pašticada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Gulaš od gljiva
Senf s paprikama
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Slatki lungić
Belgija - Salade Liégeoise
Špinatova juha s feta sirom
Tjestenina u finom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći štapići u ketchupu
Rajčica s kukuruzom
Pečena piletina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata s mora
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Pirjani kunić
Omlet s paprikom i kukuruzom
Salata od tune i krastavaca
Salata od liganja
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riža s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Voćna juha od višanja
Tjestenina mediterana
Srneći file na salatu
Hladna juha od avokada
Salata sa skutom
Cipar - Lungić na ciparski
Juha od rikule i račića
Pureći hamburger
Rižoto s tunom
Rosti
Polupunjene paprike
Male teleće pitice
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina na tajlandski način
Krumpir u košuljici
Piletina s pistacijama
Riba u bijelom umaku
Mesna rolada u tijestu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Jakobove kapice s umakom
Grdobina u pikantnoj šalši
Crveno ljetno varivo
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Svinjska jetrica u umaku
Grčka seljačka salata
Popečci od bulgura s umakom
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Špageti s pistacijama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Caponata alla Podravka
Dalmatinske polpete
Kotleti u pivskom umaku
Fiš paprikaš
Hrskava pileća krilca
Palamida s čilijem i mangom
Zapečena ricotta
Sočna pureća rolada
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prilog od prokulica
Piletina s nadjevom od ajvara
Rižoto na španjolski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pohane paprike
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill Classic

Vegeta Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima