Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Teleći savici u umaku od grejpa
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dip od južnog voća
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kroketi od piletine
Mini shepherd's pie
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci u umaku s češnjakom
Energetske kuglice s kurkumom
Punjena teleća prsa
Roštilj s umakom Romesco
Brudet
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Pohani tofu s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mirisna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Marinirane srdele
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Pašticada voli penne a ti mene
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Riblji ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Brancinovo oko
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Slatka patka
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni lungić
Bouillabaisse
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Male teleće pitice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Špageti na kineski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Piletina sa šafranom
Lignji po gosposki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke