Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Finska - Juha s lososom
Špageti mediteraneo
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskava pileća krilca
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci u umaku od višanja
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Srneći file na salatu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dječje lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
Brownie s kajenskim paprom
Lignji po gosposki
Bakalar s krumpirom
Kunić na bijelo
Teriyaki piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini lazanje
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Rebarca s graškom
Pizza sirni jastučići
Svinjski gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Obojeni hamburger
Riblji ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Svinjski file s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Male teleće pitice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brudet
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Ramsteak u seksi umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Odresci u umaku s češnjakom
Ljetni ražnjići
BBQ cheeseburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke