Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Norveška krem juha od ribe i kozica
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Punjena teleća prsa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Šampinjoni u palačinki
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Slatka patka
Sočni pureći ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pašticada voli penne a ti mene
Pizza sirni jastučići
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Lignje na šumskom rižotu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižini ravioli s mozzarellom
Bouillabaisse
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Riba u škartocu
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Piletina s kozjim sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirane srdele
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Finska - Juha s lososom
Brudet
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Mini lazanje
Svinjski gulaš
Ljetni ražnjići
Mirisna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Obojeni hamburger
Pileći gulaš
Hrskavo pečeno pile
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rebarca s graškom
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Salata s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pureća rolada s mlincima
Lignji po gosposki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni lungić
Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s dagnjama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke