Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Bruskete s povrćem
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Punjena teleća prsa
Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa punjena čvarcima
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Hrskavo pečeno pile
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Janjetina na padelu
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Brudet
Piletina sa šafranom
BBQ cheeseburger
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći gulaš
Riblji ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Šampinjoni u palačinki
Srneći file na salatu
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Bruskete od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Gulaš od oslića i povrća
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s tri vrste gljiva
Bouillabaisse
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dječje lazanje
Tuna burger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pašticada voli penne a ti mene
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Energetske kuglice s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brusketa s avokadom
Bakalar s krumpirom
Lazanje u tavi
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke