Meni Search

Superman

Piletina s nadjevom od ajvara

Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pureća rolada s mlincima
Vratina sa sezonskim povrćem
Tuna burger
Hrskavi trokuti
Kokošja juha s požirakima
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Macho hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s grilla
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Koprivnički odojak
Svinjski gulaš
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek i salata s roštilja
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina u finom umaku
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Piletina Kiev
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u škartocu
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Brusketa s avokadom
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti na kineski način
Bruskete s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovo jelo kombinirano s pomno odmjerenim sastojcima i ishod će vas oduševiti, a izgled na tanjuru očarati.

Sastojci

600 g pilećeg filea (4 kom.)
1 Vegete
50 g Oštrog brašna Podravka
50 ml ulja
50 ml bijelog vina
1 Kokošji temeljac za jela Podravka
100 ml vrhnja za kuhanje
Za nadjev:
2 žlice Ajvara blagog Podravka
1 žlica krušnih mrvica
50 g mladog luka
1 žličica nasjeckanog peršina
1 jaje

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Pileći file očistite od masnoće, malim nožićem napravite otvor i pospite Vegetom.
  • 2 Za nadjev, u zdjelu dodajte ajvar, krušne mrvice, sitno nasjeckani mladi luk, peršin, jaje i zajedno izmiješajte.
  • 3 Pripremljenim nadjevom pomoću dresir vrećice punite piletinu, pa je zatvorite tako da otvor pričvrstite čačkalicama.
  • 4 Piletinu uvaljajte u brašno, popecite na masnoći sa svih strana, dodajte vino, promiješajte, zalijte s vodom, dodajte kokošji temeljac i pirjajte oko 10 minuta.
  • 5 Na kraju dodajte vrhnje i sve zajedno kratko prokuhajte.
  • 6 Za prilog, njoke skuhajte u većoj količini blago posoljene vode.

Posluživanje

Uz piletinu s nadjevom od ajvara poslužite njoke.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 549.29 69 69
Kalcij mg 331.19 33 33
Kalij mg 678.62 18 18
Pantotenska kiselina mg 2.04 29 29
Niacin mg 25.36 181 127
Vitamin D μg 71.99 36 36
Vitamin A μg 1185.09 30 24
Sol g 3.88 0 0
Bjelančevine g 46.15 - -
Vlakna g 265.23 - -
Ugljikohidrati g 22.55 - -
- zasićene masne kiseline g 1.46 - -
Masti g 53.61 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke