Meni Search

Pucam po šavovima

Piletina s nadjevom od ajvara

Zapečena ricotta
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Pizza s tunom
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Tuna burger
Zlatna piletina
Pašticada
Palačinke s nadjevom od riže
Prežgana juha
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureći hamburger
Krumpir u košuljici
Pileći štapići u ketchupu
Hrenovke u panceti
Cipar - Lungić na ciparski
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pikantne mazalice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ljetna pileća salata
Hrskavi krumpir iz pećnice
Popečci od cvjetače
Grčka seljačka salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesna rolada u tijestu
Tjestenina mediterana
Svinjska jetrica u umaku
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Teletina s pirjanim povrćem
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Marokanska salata s cous-cousom
Juha od cvjetače i camemberta
Čarobni štapići
Okruglice u umaku od rajčice
Tjestenina u finom umaku
Slasni BBQ burgeri
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špinatova juha s feta sirom
Vratina s roštilja
Sendvič s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Juha od kelja sa sirom
Fiš paprikaš
Košarice od lisnatog tijesta
Piletina u pivu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pirjani kunić
Palamida s čilijem i mangom
Kotleti u pivskom umaku
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pizza sirni jastučići
Fino začinjena piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovo jelo kombinirano s pomno odmjerenim sastojcima i ishod će vas oduševiti, a izgled na tanjuru očarati.

Sastojci

600 g pilećeg filea (4 kom.)
1 Vegete
50 g Oštrog brašna Podravka
50 ml ulja
50 ml bijelog vina
1 Kokošji temeljac za jela Podravka
100 ml vrhnja za kuhanje
Za nadjev:
2 žlice Ajvara blagog Podravka
1 žlica krušnih mrvica
50 g mladog luka
1 žličica nasjeckanog peršina
1 jaje

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Pileći file očistite od masnoće, malim nožićem napravite otvor i pospite Vegetom.
  • 2 Za nadjev, u zdjelu dodajte ajvar, krušne mrvice, sitno nasjeckani mladi luk, peršin, jaje i zajedno izmiješajte.
  • 3 Pripremljenim nadjevom pomoću dresir vrećice punite piletinu, pa je zatvorite tako da otvor pričvrstite čačkalicama.
  • 4 Piletinu uvaljajte u brašno, popecite na masnoći sa svih strana, dodajte vino, promiješajte, zalijte s vodom, dodajte kokošji temeljac i pirjajte oko 10 minuta.
  • 5 Na kraju dodajte vrhnje i sve zajedno kratko prokuhajte.
  • 6 Za prilog, njoke skuhajte u većoj količini blago posoljene vode.

Posluživanje

Uz piletinu s nadjevom od ajvara poslužite njoke.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 549.29 69 69
Kalcij mg 331.19 33 33
Kalij mg 678.62 18 18
Pantotenska kiselina mg 2.04 29 29
Niacin mg 25.36 181 127
Vitamin D μg 71.99 36 36
Vitamin A μg 1185.09 30 24
Sol g 3.88 0 0
Bjelančevine g 46.15 - -
Vlakna g 265.23 - -
Ugljikohidrati g 22.55 - -
- zasićene masne kiseline g 1.46 - -
Masti g 53.61 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke