Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Tjestenina u finom umaku
Salata s mljevenim mesom
Lazanje u tavi
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci s umakom od kupina
Pohani tofu s povrćem
Ljetni lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Mirisna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Koprivnički odojak
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s grilla
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Pileća prsa iz pećnice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kokošja juha s požirakima
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s grila
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Brownie s kajenskim paprom
Vratina sa sezonskim povrćem
Janjetina na padelu
Kaštelanski makaruni
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavo pečeno pile
Blagdanska rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meksička party salata
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Pileći gulaš
Ramstek i salata s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina sa šafranom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke