Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Vratina sa sezonskim povrćem
Mini lazanje
Macho hamburger
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ cheeseburger
Bruskete od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s grila
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Slatka patka
Lignje na šumskom rižotu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Srneći file na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskava pileća krilca
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Manastirski đuveč
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
Pileći gulaš
Popečci od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Tjestenina u finom umaku
Nadjevene lignje
Kokošja juha s požirakima
Rižoto s dagnjama
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Obojeni hamburger
Finska - Juha s lososom
Pašticada s njokima
Špageti mediteraneo
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Koprivnički odojak
Ljetni lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke