Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek i salata s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete od cvjetače
Macho hamburger
Blagdanska rolada
Janjetina na padelu
Popečci od cvjetače
Ljetni ražnjići
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti mediteraneo
Pašticada s njokima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći gulaš
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Koprivnički odojak
Salata s mljevenim mesom
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočna pureća rolada
Sočni pureći ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Kokošja juha s požirakima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bruskete s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dječje lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s tri vrste gljiva
Slatka patka
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti na kineski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Vratina sa sezonskim povrćem
Svinjski file s grila
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Teriyaki piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Lazanje u tavi
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Nadjevene lignje
Pileći bataci s umakom od luka
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke