Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Piletina sa šafranom
Proljetna janjetina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirane srdele
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Bruskete od cvjetače
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Teriyaki piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Mini lazanje
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Salata s mljevenim mesom
Lazanje u tavi
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Cous-cous s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Tuna burger
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada voli penne a ti mene
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
BBQ cheeseburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brudet
Kolinjsko zelje s frišketinom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Energetske kuglice s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Hrskavo pečeno pile
Blagdanska rolada
Srneći file na salatu
Bruskete s povrćem
Kunić na bijelo
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Hrskava pileća krilca
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke