Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Srneći file na salatu
Popečci od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina sa šafranom
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Male teleće pitice
Špageti mediteraneo
Skandinavske rolice s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Bruskete s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblji ražnjići
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Energetske kuglice s kurkumom
Punjena teleća prsa
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Lazanje u tavi
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Lignji po gosposki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirane srdele
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Obojeni hamburger
Bakalar s krumpirom
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kroketi od piletine
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini shepherd's pie
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bouillabaisse
Mini lazanje
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci s umakom od kupina
Gulaš od oslića i povrća
Grill vratina u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke