Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Bruskete od cvjetače
Meksička party salata
Teriyaki piletina
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Hrskava pileća krilca
Male teleće pitice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Lazanje u tavi
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s tri vrste gljiva
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riba u škartocu
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brudet
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Energetske kuglice s kurkumom
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Punjena teleća prsa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s grila
Pizza sirni jastučići
Šampinjoni u palačinki
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke