Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Skandinavske rolice s cimetom
Bakalar s krumpirom
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice na ražnjiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani zamotuljci
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Tuna burger
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Pizza sirni jastučići
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s grila
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Lazanje u tavi
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Riblji ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ cheeseburger
Brudet
Janjetina na padelu
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mini lazanje
Dip od južnog voća
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pogača sa sardinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lignje na šumskom rižotu
Obojeni hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti mediteraneo
Slatka patka
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Male teleće pitice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke