Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Pileća prsa iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u egzotičnom umaku
Ramstek s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pureći hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Juha od gljiva
Patka s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Vegetarijanski čips
Sočna rebarca
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Mladi krumpir s ajvarom
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Povrtni lonac
Sarma sa suhim mesom
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Biftek rolice
Slasni BBQ burgeri
Kotlovina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slatko twist pile
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Tortilje pikant
Odresci u paketiću
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mediteranski kruščić s lovorom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Odresci s umakom od kupina
Vratina s roštilja
Pikantni gulaš
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Medeni teleći kotleti
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatki lungić
Teletina s pirjanim povrćem
Mesne okruglice u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke