Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Svinjski gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u paketiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Tortilje pikant
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza sirni jastučići
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pureći hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesna rolada u tijestu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
Meso u woku na indonezijski način
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Juha od gljiva
Ciganski odrezak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vegetarijanski čips
Harrisa janjetina s limunom
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Sočna rebarca
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Slatki lungić
Govedina s lukom
Piletina u egzotičnom umaku
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Slatko twist pile
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Ribarska popara
Quiche od bundeve, sira i luka
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s tikvicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Hrenovke u panceti
Pašticada s njokima
Rebarca s grilla
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Sarma sa suhim mesom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vratina s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Medeni teleći kotleti
Punjena pečenka u vinu
Odresci s umakom od kupina
Neobične punjene paprike
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantni gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Varivo od kelja i teletine
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Kotlovina
Biftek rolice
Slasni BBQ burgeri
Fino začinjena piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke