Meni Search

Superwoman

Pizza sirni jastučići

Slatka patka
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ cheeseburger
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Riblji ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Meksička party salata
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Špageti mediteraneo
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Bakalar s krumpirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignji po gosposki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s graškom
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Grill vratina u sendviču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Rižoto s tri vrste gljiva
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Popečci od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dip od južnog voća
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Male teleće pitice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani zamotuljci
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Bruskete s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Cous-cous s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Pogača sa sardinom
Brudet
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s dagnjama
Srneći file na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Bouillabaisse
Gulaš od oslića i povrća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Piletina s kozjim sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke