Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Pohane paprike

Grčka seljačka salata
Piletina s nadjevom od ajvara
Rajčica s kukuruzom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesna rolada u tijestu
Senf s paprikama
Gulaš od gljiva
Piletina s pistacijama
Salata od tune i krastavaca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Srneći file na salatu
Fileti lososa u finom umaku
Piletina na tajlandski način
Pohani zamotuljci
Polupunjene paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Piletina s kozjim sirom
Kobasica u pivu i pecivu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pileća krilca s Coca-Colom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kotleti u pivskom umaku
Cipar - Lungić na ciparski
Tjestenina u finom umaku
Pašticada
Omlet s paprikom i kukuruzom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Jakobove kapice s umakom
Hrskava pileća krilca
Grill pirjana piletina s roštilja
Rižoto s tunom
Fiš paprikaš
Voćna juha od višanja
Svinjska jetrica u umaku
Riža s tunom
Pečena piletina s limunom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od bulgura s umakom
Juha od rikule i račića
Dalmatinske polpete
Grill vratina u sendviču
Salata sa skutom
Krumpir u košuljici
Salata s mora
Prilog od prokulica
Sočni pureći ražnjići
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna pureća rolada
Caponata alla Podravka
Zapečena ricotta
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Palamida s čilijem i mangom
Pirjani kunić
Špageti s pistacijama
Rižoto na španjolski način
Crveno ljetno varivo
Salata od liganja
Riba u bijelom umaku
Svinjski file s povrćem
Pureći hamburger
Tjestenina mediterana
Male teleće pitice
Hladna juha od avokada
Belgija - Salade Liégeoise
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Slatki lungić
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špinatova juha s feta sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pileći štapići u ketchupu
Šareni ražnjići s mesnim okruglicama
Rosti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima