Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Pohane paprike

Špinatova juha s feta sirom
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetina enchilada
Salata od tune i krastavaca
Kotleti u pivskom umaku
Pečena piletina s limunom
Salata sa skutom
Pašticada
Street food kuglice
Male teleće pitice
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Jakobove kapice s umakom
Hrskava pileća krilca
Cipar - Lungić na ciparski
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Crveno ljetno varivo
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill pirjana piletina s roštilja
Riža s tunom
Kobasica u pivu i pecivu
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjska jetrica u umaku
Fiš paprikaš
Piletina s kozjim sirom
Juha od rikule i račića
Rižoto s tunom
Palamida s čilijem i mangom
Rosti
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Tjestenina mediterana
Voćna juha od višanja
Polupunjene paprike
Prilog od prokulica
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Sočni pureći ražnjići
Pileća krilca s Coca-Colom
Tjestenina u finom umaku
Omlet s paprikom i kukuruzom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ražnjići od lososa
Hladna juha od avokada
Slasni burger sa slaninom i sirom
Dalmatinske polpete
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatki lungić
Srneći file na salatu
Pohani zamotuljci
Fileti lososa u finom umaku
Rižoto na španjolski način
Čarobni štapići
Caponata alla Podravka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Krumpir u košuljici
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mora
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s povrćem
Sočna aromatična torta
Pirjani kunić
Piletina na tajlandski način
Grčka seljačka salata
Špageti s pistacijama
Pileći štapići u ketchupu
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina s pistacijama
Sočna pureća rolada
Gulaš od gljiva
Papreni tart s marelicama
Empanade s pestom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesna rolada u tijestu
Belgija - Salade Liégeoise
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od liganja
Senf s paprikama
Zapečena ricotta
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pureći hamburger
Rajčica s kukuruzom
Švicarska juha sa sirom
Riba u bijelom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima