Meni Search

Lud k'o šiba

Pohani buncek

Teriyaki piletina
Irski gulaš (Irish stew)
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Palačinke s nadjevom od riže
Fiš paprikaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Cous-cous s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Vratina s roštilja
Cipar - Lungić na ciparski
Patka s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Sendvič s avokadom
Pikantne mazalice
Pizza s tunom
Aromatizirani kruh
Tuna burger
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani tofu s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kineska juha s račićima i gljivama
Blagdanska rolada
Hrskave tortice od krumpira
Kotlovina
Pohani zamotuljci
Mirisna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohana skuta
Šampinjoni u palačinki
Mesna rolada u tijestu
Piletina s mascarponeom
Lungić u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Irska janjetina
Slasni BBQ burgeri
Srneći file na salatu
Juha od bundeve s jabukom
Riblja juha s Malte
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Polupunjene paprike
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kotleti u pivskom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Jakobove kapice s umakom
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Krem juha sa sjemenkama
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Špageti s pistacijama
Janjetina na padelu
Pašticada
Proljetna janjetina
Špageti na kineski način
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrskavo pečeno pile
Prežgana juha
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s pirjanim povrćem
Manastirski đuveč
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Meksička party salata
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Medeni teleći kotleti
Marinirano svinjsko pečenje
Sunčani užitak mediterana
Lignje s povrćem i smokvama
Pirjani kunić
Marokanska salata s cous-cousom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
Pečena piletina s limunom
Zapečena ricotta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill povrće na salatu
Marinirana pileća krilca s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pašticada s njokima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pečena janjetina s bademima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Uživajte u ovom bavarskom specijalitetu na malo drugačiji način s umakom od hrena i pečenim krumpirom.

Sastojci

oko 1,5 kg sušenog bunceka Podravka
150 g Glatko brašno Podravka
3 jaja
200 ml piva
sol
Za umak:
200 g kiselog vrhnja
2 žlice Hrena Podravka
sol
Za prilog:
1 kg krumpira
50 ml ulja
1 žlica Vegete Twist za krumpir

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 120 min

  • 1 Buncek skuhajte u slanoj vodi, a kad je kuhan odvojite ga od kosti i kože te ga narežite na veće komade.
  • 2 Oguljeni i na kriške narezani krumpr stavite u posudu za pečenje, pospite Vegeta Twistom za krumpir, prelijte uljem, dobro promiješajte i pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 60 minuta.
  • 3 Brašno, žumanjke i pivo zajedno dobro izmiješajte, posolite i dodajte tučeni snijeg od bjelanjaka te pustite da malo odstoji.
  • 4 Buncek umočite u pripremljeno tijesto i pržite u dubokom, dobro zagrijanom ulju. Tijesto mora poprimiti zlatnožutu boju. Pohani buncek izvadite na papirnati ubrus da upije višak masnoće.
  • 5 Za umak izmiješajte vrhnje, hren i malo soli.
  • 6 Pohani buncek poslužite s pripremljenim umakom od hrena i pečenim krumpirom.

Savjet

Buncek možete skuhati i dan ranije te ga držati u hladnjaku do pripreme.

Posluživanje

Pohani buncek poslužite s pripremljenim umakom od hrena i pečenim krumpirom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke