Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Hrskavi trokuti
Riba u škartocu
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Gulaš od oslića i povrća
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Rebarca s grilla
Bouillabaisse
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s grila
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Svinjski gulaš
Mirisna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni ražnjići
Lignji po gosposki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u pivu
Mini shepherd's pie
Kaštelanski makaruni
Pileća prsa punjena čvarcima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Dip od južnog voća
Brudet
BBQ cheeseburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Teriyaki piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke