Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brusketa s avokadom
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Riblji ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Roštilj s umakom Romesco
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brudet
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tjestenina fuži s tartufima
Punjena teleća prsa
Ljetni ražnjići
Marinirane srdele
Janjetina s medom od kadulje
Bakalar s krumpirom
Riba u škartocu
Tuna burger
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Meksička party salata
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Bouillabaisse
Mini lazanje
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Popečci od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s grila
Ramstek s povrćem
Bruskete s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatka patka
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Gulaš od oslića i povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Cous-cous s povrćem
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke