Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Špageti s ribom
Meso s repom
Aromatizirani kruh
Fileti lososa u finom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ražnjići od lososa
Turske pizze
Pizza s tunom
Hlebinska i pretepena juha
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić u sendviču
Rolice od blitve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brancinovo oko
Račići na posteljici od povrća
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Grdobina s povrćem
Salata od liganja
Krem juha od tikvica
Proljetna janjetina
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Viška pogača
Sočni pureći ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Piletina na kijevski način
Salata s mora
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileći bataci s umakom od luka
Uzbudljivi kolač od blitve
Grickalica slanutak iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Mesne okruglice
Rajčica s kukuruzom
Bugarska pita od krumpira
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetno meso i povrće iz woka
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje na šumskom rižotu
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
Pogača sa sardinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pirjani kunić
Jabučni krumpirići s cimetom
Sendvič s avokadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Odresci od morskog psa
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lazanje s lignjama
Lignje s povrćem i smokvama
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Ossobuco
Brusketa s avokadom
Povrtni lonac
Kaštelanski makaruni
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina laganini
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Čarobna ljetna piletina
Lignje s manistrom u škartocu
Pečena piletina s limunom
Prežgana juha
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lagana sarma
Voćna juha od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Martinjska guska s hajdinom kašom
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjevene lignje
Mirisna pečenka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Vege odresci s marinadom
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Teleći odresci u umaku od višanja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Irska janjetina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Miješani grill
Marinirana piletina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Urbana pola
Popečci od tikvica
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna rebarca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić s povrćem
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill povrće na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke