Meni Search

Ful nabrijana

Povrtni ražnjići

Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Martinjska guska s hajdinom kašom
Grill povrće na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill pirjana piletina s roštilja
Turske pizze
Blagdanska rolada
Mini shepherd's pie
Mediteranski kruščić s lovorom
Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Prežgana juha
Salata od liganja
Čarobna ljetna piletina
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni lonac
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci od morskog psa
Ražnjići od lososa
Lazanje s lignjama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ossobuco
Miješani grill
Riba u bijelom umaku
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Popečci od tikvica
Piletina sa šafranom
Aromatizirani kruh
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Salata s mora
Sendvič s avokadom
Pečena piletina s limunom
Brusketa s avokadom
Lignje s povrćem i smokvama
Manastirski đuveč
Okruglice u umaku od rajčice
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Mirisna pečenka
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Irska janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Urbana pola
Meso s repom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Belgija - Salade Liégeoise
Lagana sarma
Teleći odresci u umaku od višanja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti s ribom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Zlatna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje s manistrom u škartocu
Piletina na kijevski način
Piletina laganini
Grill vratina u sendviču
Kobasica u pivu i pecivu
Nadjevene lignje
Lungić u sendviču
Zabavni kineski ravioli
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fina pikantna piletina
Ljetni ražnjići
Grdobina s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Šampinjoni u palačinki
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Lungić s povrćem
Piletina Kiev
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kunić na bijelo
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Pogača sa sardinom
Rolice od blitve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Viška pogača
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pirjani kunić
Umak od limete (Molho de limao)
Krem juha od tikvica
Pizza s tunom
Vege odresci s marinadom
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Hlebinska i pretepena juha
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke