Meni Search

Okrećem novi list

Prežgana juha

Zanimljiva salata s kikirikijem
Palačinke s nadjevom od riže
Mediteranski špageti
Piletina s pistacijama
Pečena piletina s limunom
Čudotvorni čaj za detoks
Špageti na kineski način
Pohana skuta
Kuglice od riže i svježeg sira
Govedina s lukom
Žuti medaljoni
Salata od tune i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Polupunjene paprike
Sočna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna rebarca
Rosti
Pirjani kunić
Sočna Wellington pečenka
Juha od bundeve s jabukom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Salata od quinoe i povrća
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Krumpir u košuljici
Kineska juha s račićima i gljivama
Raskošna ljetna tava
Tjestenina fuži s tartufima
Proljetno meso i povrće iz woka
Oslić s maslinama
Salata s mora
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grčka seljačka salata
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fina pikantna piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Popečci od cvjetače
Zapečena ricotta
Empanade s pestom
Polpete od slanutka s kurkumom
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s mascarponeom
Zimski punč
Rižoto s tunom
Vegetina enchilada
Popečci od bulgura s umakom
Roštilj s umakom Romesco
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Lignje na šumskom rižotu
Prilog od prokulica
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s neobičnim preljevom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Čarobni štapići
Juha od rikule i račića
Salata od pečene rotkvice sa medom
Ramsteak u seksi umaku
Tagliatelle s pečenim povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Pohane paprike
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Sočna aromatična torta
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice
Rižoto tortice
Goveđa rebarca sa zeljem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice u umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Juha od cvjetače i camemberta
Povrtni ražnjići
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pileći bataci s umakom od luka
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Salata u košaricama od parmezana
Pileći gulaš
Zlatna piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Španjolski migas s bundevom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileća prsa iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Papreni tart s marelicama
Voćna juha od višanja
Rolice od soma
Kozice s rižom
Senf s paprikama
Lignje punjene crvenim radićem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rižoto na španjolski način
Ražnjići od lososa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljubavne šurlice
Rižini ravioli s mozzarellom
Cous-cous s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje i tikvice na štapiću
Bruskete od cvjetače
Caponata alla Podravka
Crveno ljetno varivo
Kaštelanski makaruni
Marokanska salata s cous-cousom
Grill povrće na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke