Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Tortilje pikant
Juha od gljiva
Puretina s jabukom iz pećnice
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Fino varivo v loncu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni BBQ burgeri
Kuhano meso s umakom od hrena
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatki lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Povrtni lonac
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fish&Chips u tortilji
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
Piletina u egzotičnom umaku
Biftek rolice
Ramsteak u seksi umaku
Ribarska popara
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski gulaš
Pileća krilca s roštilja
Slatko twist pile
Medeni teleći kotleti
Teletina s pirjanim povrćem
Vratina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Patka s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ciganski odrezak
Vegetarijanski čips
Govedina s lukom
Pureća rolada s mlincima
Meso u woku na indonezijski način
Sočna rebarca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u pivu
Sarma sa suhim mesom
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mesna rolada u tijestu
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti s tikvicama
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mesne okruglice u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kotlovina
Rebarca s grilla
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantni gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u paketiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke