Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Ciganski odrezak
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureća rolada s mlincima
Odresci u paketiću
Piletina s nadjevom od ajvara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hrenovke u panceti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Govedina s lukom
Tortilje pikant
Teleći savici u umaku od grejpa
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tuna burger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vegetarijanski čips
Špageti s tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ribarska popara
Sočna Wellington pečenka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Ramstek s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Kotlovina
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatko twist pile
Sočna rebarca
Neobične punjene paprike
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantni gulaš
Punjena pečenka u vinu
Pileća krilca s roštilja
Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada s njokima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramsteak u seksi umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Povrtni lonac
Meso u woku na indonezijski način
Varivo od kelja i teletine
Fino začinjena piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Obojeni hamburger
Fino varivo v loncu
Juha od gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatki lungić
Biftek rolice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke