Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Puretina s jabukom iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rebarca s grilla
Medeni teleći kotleti
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Vratina s roštilja
Mesne okruglice u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Hrenovke u panceti
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Punjena pečenka u vinu
Vegetarijanski čips
Tuna burger
Tortilje pikant
Govedina s lukom
Teletina s pirjanim povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Fino varivo v loncu
Janjetina s medom od kadulje
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Povrtni lonac
Varivo od kelja i teletine
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Quiche od bundeve, sira i luka
Harrisa janjetina s limunom
Ribarska popara
Pikantni gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kotlovina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća prsa iz pećnice
Fino začinjena piletina
Mesna rolada u tijestu
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti s tikvicama
Pileća krilca s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u umaku s češnjakom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Macho hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatko twist pile
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ciganski odrezak
Neobične punjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u paketiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Biftek rolice
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u pivu
Slatki lungić
Sočna Wellington pečenka
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Sočna rebarca
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke