Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Medeni teleći kotleti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Neobične punjene paprike
Patka s mlincima
Juha od gljiva
Glazirana patka s umakom od jabuka
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Sočna rebarca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vratina s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Hrenovke u panceti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Pikantni gulaš
Piletina u egzotičnom umaku
Slatki lungić
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino varivo v loncu
Mesna rolada u tijestu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pizza sirni jastučići
Macho hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino začinjena piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje pikant
Mesne okruglice u umaku
Punjena pečenka u vinu
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća krilca s roštilja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Odresci u paketiću
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Janjetina na padelu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u pivu
Govedina s lukom
Meso u woku na indonezijski način
Harrisa janjetina s limunom
Ciganski odrezak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Pureća rolada s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Biftek rolice
Sarma sa suhim mesom
Kotlovina
Odresci u umaku s češnjakom
Quiche od bundeve, sira i luka
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski gulaš
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni BBQ burgeri
Špageti s tikvicama
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke