Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s nadjevom od ajvara
Varivo od kelja i teletine
Punjena pečenka u vinu
Piletina u egzotičnom umaku
Pureća rolada s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Govedina s lukom
Ribarska popara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Harrisa janjetina s limunom
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino varivo v loncu
Fino začinjena piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Biftek rolice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Ramstek s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Neobične punjene paprike
Pileća krilca s roštilja
Tuna burger
Svinjski gulaš
Mesna rolada u tijestu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Slasni BBQ burgeri
Ciganski odrezak
Mesne okruglice u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Sočna rebarca
Vratina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Špageti s tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantni gulaš
Meso u woku na indonezijski način
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Macho hamburger
Odresci u paketiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Juha od gljiva
Pašticada s njokima
Odresci s umakom od kupina
Kotlovina
Povrtni lonac
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina u pivu
Hrenovke u panceti
Slatki lungić
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke