Meni Search

Gladan kao vuk

Quiche od bundeve, sira i luka

Pileća prsa punjena čvarcima
Punjeni kelj s plodovima mora
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
Pašticada s njokima
Mesne okruglice u umaku
Slatko twist pile
Slasni burger sa slaninom i sirom
Macho hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski medaljoni s kestenima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ciganski odrezak
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Fino začinjena piletina
Puretina s jabukom iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Tortilje pikant
Pikantni gulaš
Kotlovina
Pizza sirni jastučići
Glazirana patka s umakom od jabuka
Skandinavske rolice s cimetom
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Vegetarijanski čips
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Polpete od oslića
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Punjena pečenka u vinu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Obojeni hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Sarma sa suhim mesom
Slatki lungić
Gorički povrtni lonac
Hrenovke u panceti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina s medom od kadulje
Janjetina s bižima
Pileća prsa s crnim tartufom
Povrtni lonac
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Medeni teleći kotleti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino varivo v loncu
Miješani grill
Harrisa janjetina s limunom
Biftek rolice
Mediteranski kruščić s lovorom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna Wellington pečenka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Patka s mlincima
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Španjolski migas s bundevom
Kuhana govedina s umakom od hrena
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Pureći hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Teletina s pirjanim povrćem
Krumpiri u kaputiću od pancete
Mesna rolada u tijestu
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Špageti s tikvicama
Lazanje u tavi
Pileća krilca s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite slasnu slanu pitu s nadjevom od bundeve, sira i luka. Jednostavno i fino - nikako ne propustite isprobati!

Sastojci

Za tijesto:
10 g Kvasac instant Dolcela
1,2 dl mlijeka
1 žličica šećera
žumanjak
120 g Glatkog brašna Podravka
120 g Oštrog brašna Podravka
sol
75 g maslaca
Za nadjev:
450 g bundeve (hokaido ili butternut)
10 g maslaca
1 glavica luka
2 jaja
1 dl vrhnja za kuhanje
225 g svježeg kravljeg sira
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 65 min

  • 1 U zdjelu stavite instant kvasac, ulijte mlako mlijeko, dodajte šećer i promiješajte. Neka odstoji 3 minute te umiješajte žumanjak. Na dasku za razvijanje tijesta stavite 225 g brašna, dodajte sol i uz miješanje ulijte smjesu od kvasca i mlijeka. Dodajte 50 g na komadiće narezanog maslaca te umijesite glatko i jednolično tijesto. Ostavite da se diže 1 sat.
  • 2 Tijesto razvaljajte te njime obložite namašćeni i pobrašnjeni lim za pečenje, prekrijte ga kuhinjskom krpom i neka se diže još 30 minuta
  • 3 Bundevu ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. U posudi otopite maslac, dodajte nasjeckani luk i popržite ga. Dodajte narezanu bundevu i pirjajte sve zajedno dok ne omekša. Kada je gotovo odložite na stranu.
  • 4 Jaja umutite s vrhnjem, svježim kravljim sirom, začinite Vegetom, popaprite i kremu izlijte na luk i bundevu. Tijesto izbodite vilicom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C.

Posluživanje

Narežite na kriške i poslužite mlako.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke