Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Ljetni ražnjići
Macho hamburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina u finom umaku
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u škartocu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s grila
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Koprivnički odojak
Piletina s kozjim sirom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Dip od južnog voća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Tuna burger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fish&Chips u tortilji
Brancinovo oko
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Brusketa s avokadom
Pohani zamotuljci
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjevene lignje
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Vratina sa sezonskim povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kokošja juha s požirakima
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke