Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjevene lignje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski file s grila
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Hrskavo pečeno pile
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Kunić na bijelo
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Kroketi od piletine
Finska - Juha s lososom
Obojeni hamburger
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brancinovo oko
Dječje lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Koprivnički odojak
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Pohani zamotuljci
Piletina s kozjim sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti mediteraneo
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Kokošja juha s požirakima
Dip od južnog voća
Piletina s nadjevom od ajvara
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke