Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Pašticada s njokima
BBQ cheeseburger
Tuna burger
Piletina Kiev
Meksička party salata
Pita s muškatnom bundevom i makom
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani zamotuljci
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Salata s mljevenim mesom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Pileći gulaš
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Blagdanska rolada
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti mediteraneo
Tjestenina u finom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti na kineski način
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s nadjevom od ajvara
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Goveđa rebarca sa zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Srneći file na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Kokošja juha s požirakima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Koprivnički odojak
Rebarca s graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Riba u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke