Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Piletina s mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s kozjim sirom
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Kokošja juha s požirakima
Slatka patka
Teriyaki piletina
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Macho hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina u finom umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Koprivnički odojak
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dip od južnog voća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočni pureći ražnjići
Lazanje u tavi
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ cheeseburger
Kaštelanski makaruni
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s graškom
Ljetni lungić
Blagdanska rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke