Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Tjestenina u finom umaku
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kunić na bijelo
Svinjski file s grila
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa sezonskim povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Sočna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Nadjevene lignje
Pohani tofu s povrćem
Koprivnički odojak
Janjetina na padelu
Macho hamburger
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Riba u škartocu
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Srneći file na salatu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dječje lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s kozjim sirom
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s tri vrste gljiva
Pašticada s njokima
Janjetina s medom od kadulje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatka patka
Ljetni lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Kokošja juha s požirakima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke