Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Koprivnički odojak
Piletina Kiev
Rebarca s grilla
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Mini lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni lungić
Pizza sirni jastučići
Riba u škartocu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Bruskete od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s grila
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Pileći gulaš
Proljetna janjetina
Tjestenina u finom umaku
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina sa šafranom
Brusketa s avokadom
Meksička party salata
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Janjetina na padelu
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vratina sa sezonskim povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kokošja juha s požirakima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Pašticada s njokima
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Kruh od cvjetače s kurkumom
Macho hamburger
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskava pileća krilca
Slatka patka
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Mirisna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti mediteraneo
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke