Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Brusketa s avokadom
Rižoto s dagnjama
Lazanje u tavi
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Grill vratina u sendviču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Dječje lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Piletina s nadjevom od ajvara
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Kokošja juha s požirakima
Koprivnički odojak
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Macho hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Rebarca s graškom
Piletina s mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina u finom umaku
Ramstek s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Meksička party salata
Nadjevene lignje
Dip od južnog voća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavi trokuti
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa sezonskim povrćem
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Špageti mediteraneo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke