Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s grilla
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Riba u škartocu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Macho hamburger
Ljetni lungić
Pileća prsa iz pećnice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Pohani zamotuljci
Pileća prsa punjena čvarcima
Kunić na bijelo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa sezonskim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Tuna burger
Tjestenina u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Koprivnički odojak
Piletina s mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Kokošja juha s požirakima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjevene lignje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada s njokima
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ cheeseburger
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Mirisna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Meksička party salata
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke