Meni Search

Gladan kao vuk

Ramstek s povrćem

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Španjolski migas s bundevom
Patka s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u egzotičnom umaku
Pašticada s njokima
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski medaljoni s kestenima
Vegetarijanski čips
Skandinavske rolice s cimetom
Gorički povrtni lonac
Ciganski odrezak
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Miješani grill
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slatko twist pile
Biftek rolice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina s nadjevom od ajvara
Puretina s jabukom iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Pikantni gulaš
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesna rolada u tijestu
Svinjski kotleti s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Govedina s lukom
Quiche od bundeve, sira i luka
Pileća prsa s crnim tartufom
Tortilje pikant
Fish&Chips u tortilji
Lazanje u tavi
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni BBQ burgeri
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Krumpiri u kaputiću od pancete
Polpete od oslića
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Pureći hamburger
Hrenovke u panceti
Špageti s tikvicama
Piletina u pivu
Punjeni kelj s plodovima mora
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Medeni teleći kotleti
Obojeni hamburger
Fino varivo v loncu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s bižima
Varivo od kelja i teletine
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sarma sa suhim mesom
Neobične punjene paprike
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni lonac
Kotlovina
Pileća krilca s roštilja
Macho hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teletina s pirjanim povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Janjetina s medom od kadulje
Kuhano meso s umakom od hrena
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Pizza sirni jastučići
Glazirana patka s umakom od jabuka
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke