Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada s njokima
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa sezonskim povrćem
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Bruskete od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kokošja juha s požirakima
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s dagnjama
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa iz pećnice
Mirisna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek i salata s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Špageti na kineski način
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Koprivnički odojak
Rebarca s graškom
Srneći file na salatu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Skandinavske rolice s cimetom
Ljetni lungić
Nadjevene lignje
Hrskavo pečeno pile
Popečci od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slatka patka
Finska - Juha s lososom
Tjestenina u finom umaku
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tuna burger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ cheeseburger
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke