Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tuna burger
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti mediteraneo
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Macho hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Koprivnički odojak
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Tjestenina u finom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Zlatna piletina
Kokošja juha s požirakima
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek i salata s roštilja
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Pohani zamotuljci
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Riba u škartocu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Ljetni lungić
Svinjski file s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Slatka patka
Ramsteak u seksi umaku
Proljetna janjetina
Dječje lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisna pureća rolada
Mini lazanje
Pašticada s njokima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjevene lignje
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke