Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Finska - Juha s lososom
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Marinirane srdele
Svinjski gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s grilla
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskava pileća krilca
Zlatna piletina
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riblji ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Proljetna janjetina
Pileći gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s kozjim sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u pivu
Slatka patka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Lignji po gosposki
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Janjetina na padelu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s grila
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brancinovo oko
Mini lazanje
Cous-cous s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Mirisna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill vratina u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Dip od južnog voća
Blagdanska rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke