Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Bruskete s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Bouillabaisse
Grill vratina u sendviču
BBQ cheeseburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s mljevenim mesom
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Proljetna janjetina
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Mirisna pureća rolada
Slatka patka
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Male teleće pitice
Piletina s kozjim sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirane srdele
Brownie s kajenskim paprom
Mini shepherd's pie
Cous-cous s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Skandinavske rolice s cimetom
Brudet
Pašticada voli penne a ti mene
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Rižini ravioli s mozzarellom
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s tri vrste gljiva
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileći gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina Kiev
Riblji ražnjići
Finska - Juha s lososom
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Rebarca s graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Kuglice od riže i svježeg sira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke