Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Pašticada voli penne a ti mene
Blagdanska rolada
Punjena teleća prsa
Šampinjoni u palačinki
Male teleće pitice
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini shepherd's pie
Salata s mljevenim mesom
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Bruskete s povrćem
Popečci od cvjetače
Brudet
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Energetske kuglice s kurkumom
Bouillabaisse
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riba u škartocu
Dip od južnog voća
Odresci u umaku s češnjakom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Srneći file na salatu
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Mladi krumpir s ajvarom
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Teriyaki piletina
Ljetni lungić
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći gulaš
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cous-cous s povrćem
Rebarca s graškom
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Hrskavo pečeno pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti mediteraneo
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke