Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Proljetna janjetina
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Bruskete s povrćem
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Finska - Juha s lososom
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Tuna burger
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavo pečeno pile
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Skandinavske rolice s cimetom
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Riblji ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina na padelu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirane srdele
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti mediteraneo
Pogača sa sardinom
Piletina s kozjim sirom
Riba u škartocu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Dječje lazanje
Brudet
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Obojeni hamburger
Bouillabaisse
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Rižoto s tri vrste gljiva
Dip od južnog voća
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci u umaku od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni lungić
Lignji po gosposki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Brownie s kajenskim paprom
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s povrćem
Slatka patka
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke