Meni Search

Macho

Rebarca s grilla

Lungić s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Biftek rolice
Roštilj s umakom Romesco
Slatki lungić
Zlatna piletina
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Marinirano svinjsko pečenje
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Teletina s pirjanim povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Sočni pureći ražnjići
Macho hamburger
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća krilca s Coca-Colom
Delikatesna junetina na češki
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Teriyaki piletina
Špageti s acetom balsamicom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zabavni kineski ravioli
Piletina sa šafranom
Juha od gljiva
Pirjani kunić
Nadjevene lignje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kotlet s varivom od leće
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Irska janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s mascarponeom
Pita s crnim pivom
Grill vratina u sendviču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina s medom od kadulje
Bakalar s krumpirom
Pizza s tunom
Kotlovina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Čarobna ljetna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileći štapići u ketchupu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Punjene tikve
Svinjski file s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Pileća krilca s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić u sendviču
Slasni BBQ burgeri
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata od tune i povrća
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Govedina s lukom
Pašticada
Dagnje na buzaru
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Marinirana piletina s roštilja
Špageti na kineski način
File steak na povrću
Pileća prsa iz pećnice
Odrezak s umakom chimichurri
Hrenovke u panceti
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tjestenina fuži s tartufima
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kobasica u pivu i pecivu
Palačinke s nadjevom od riže
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke