Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Meksička party salata
Proljetna janjetina
Lignji po gosposki
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Slatka patka
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Riba u škartocu
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Salata s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Srneći file na salatu
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Kunić na bijelo
Odresci s umakom od kupina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Bouillabaisse
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Bruskete od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani zamotuljci
Energetske kuglice s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s kozjim sirom
Ljetni ražnjići
Špageti mediteraneo
Bruskete s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
BBQ cheeseburger
Brudet
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Male teleće pitice
Gulaš od oslića i povrća
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dječje lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s graškom
Bugarska pita od krumpira
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u pivu
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Teriyaki piletina
Svinjski gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke