Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Manastirski đuveč
Energetske kuglice s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ cheeseburger
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slatka patka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Mini lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Brusketa s avokadom
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Rebarca s graškom
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Riblji ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina u aromatičnom omotaču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Srneći file na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pogača sa sardinom
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Pohani tofu s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Dip od južnog voća
Punjena teleća prsa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brudet
Mini shepherd's pie
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pohani zamotuljci
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s dagnjama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke