Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Pogača sa sardinom
Meksička party salata
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Gulaš od oslića i povrća
Zlatna piletina
Rižoto s dagnjama
Hrskavo pečeno pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti mediteraneo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Riblji ražnjići
Brudet
Kolinjsko zelje s frišketinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ cheeseburger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Bugarska pita od krumpira
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Cous-cous s povrćem
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Riba u škartocu
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Bouillabaisse
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirane srdele
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Teriyaki piletina
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Male teleće pitice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Pizza sirni jastučići
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Punjena teleća prsa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisna pureća rolada
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke