Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Salata s mljevenim mesom
Brusketa s avokadom
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dip od južnog voća
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pureća rolada s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavi trokuti
Rižoto s tri vrste gljiva
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Ljetni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Gulaš od oslića i povrća
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
BBQ cheeseburger
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Bouillabaisse
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teriyaki piletina
Rižoto s dagnjama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Rižini ravioli s mozzarellom
Bruskete od cvjetače
Riba u škartocu
Lignji po gosposki
Bugarska pita od krumpira
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brudet
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke