Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Fini gulaš od gljiva
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kobasica u pivu i pecivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Grickalica slanutak iz pećnice
Pogača sa sardinom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ražnjići od lososa
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Krem juha od tikvica
Mediteranski špageti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina na kijevski način
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lagana sarma
Teleći savici u umaku od grejpa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjevene lignje
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina sa šafranom
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Belgija - Salade Liégeoise
Mini shepherd's pie
Pileći bataci s umakom od luka
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Viška pogača
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mediteranski kruščić s lovorom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Lungić u sendviču
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza s tunom
Mirisna pečenka
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Salata od liganja
Mini lazanje
Grill pirjana piletina s roštilja
Hlebinska i pretepena juha
Lignje na šumskom rižotu
Grill povrće na salatu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vege odresci s marinadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina laganini
Salata s mora
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rolice od blitve
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Umak od limete (Molho de limao)
Šampinjoni u palačinki
Lazanje s lignjama
Pečena piletina s limunom
Rajčica s kukuruzom
Piletina Kiev
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Ossobuco
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Miješani grill
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetno meso i povrće iz woka
Aromatizirani kruh
Ljetni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Delikatesna junetina na češki
Fina pikantna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Bugarska pita od krumpira
Meso s repom
Sočna pureća rolada
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice
Špageti s ribom
Odresci od morskog psa
Martinjska guska s hajdinom kašom
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Irska janjetina
Turske pizze
Prežgana juha
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pohani tofu s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Brusketa s avokadom
Lignje s manistrom u škartocu
Fileti lososa u finom umaku
Riba u bijelom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Popečci od tikvica
Urbana pola
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pirjani kunić
Grdobina s povrćem
Blagdanska rolada
Povrtni ražnjići
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zabavni kineski ravioli
Janjetina na padelu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke