Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Voćna juha od višanja
Kunić na bijelo
Nadjevene lignje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Odresci od morskog psa
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Povrtni ražnjići
Grdobina s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Belgija - Salade Liégeoise
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Rajčica s kukuruzom
Mirisna pečenka
Rolice od blitve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Hrskavi trokuti
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Miješani grill
Martinjska guska s hajdinom kašom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Bugarska pita od krumpira
Povrtni lonac
Račići na posteljici od povrća
Hlebinska i pretepena juha
Zabavni kineski ravioli
Fileti lososa u finom umaku
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Lignje s povrćem i smokvama
Janjetina s medom od kadulje
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice
Lignje s manistrom u škartocu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lagana sarma
Pečena piletina s limunom
Pizza s tunom
Salata od liganja
Piletina na kijevski način
Pirjani kunić
Krem juha od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Viška pogača
Salata s mora
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sendvič s avokadom
Aromatizirani kruh
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina u pikantnoj šalši
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u bijelom umaku
Lazanje s lignjama
Fini gulaš od gljiva
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Čarobna ljetna piletina
Turske pizze
Meso s repom
Mediteranski špageti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna rebarca
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zlatna piletina
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Lungić u sendviču
Kroketi od piletine
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Irska janjetina
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Okruglice u umaku od rajčice
Ossobuco
Mini shepherd's pie
Umak od limete (Molho de limao)
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od lososa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna pureća rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill povrće na salatu
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Vege odresci s marinadom
Fina pikantna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina laganini
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Urbana pola
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke