Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Ražnjići od lososa
Rolice od blitve
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Okruglice u umaku od rajčice
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjevene lignje
Fini gulaš od gljiva
Blagdanska rolada
Riba u bijelom umaku
Pohani tofu s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski špageti
Lungić u sendviču
Turske pizze
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Delikatesna junetina na češki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Hrskavi trokuti
Miješani grill
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina laganini
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Viška pogača
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Irska janjetina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Bugarska pita od krumpira
Lagana sarma
Mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Kunić na bijelo
Lungić s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Fina pikantna piletina
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Belgija - Salade Liégeoise
Odresci od morskog psa
Čarobna ljetna piletina
Vege odresci s marinadom
Roštilj s umakom Romesco
Sendvič s avokadom
Povrtni lonac
Zabavni kineski ravioli
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Račići na posteljici od povrća
Krem juha od tikvica
Kaštelanski makaruni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pogača sa sardinom
Salata od liganja
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Grill povrće na salatu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ossobuco
Ramsteak u seksi umaku
Fileti lososa u finom umaku
Piletina na kijevski način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Hlebinska i pretepena juha
Voćna juha od višanja
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meso s repom
Janjetina na padelu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mediteranski kruščić s lovorom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirana piletina s roštilja
Meksička party salata
Grickalica slanutak iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna pureća rolada
Rajčica s kukuruzom
Mirisna pečenka
Lazanje s lignjama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lignje s manistrom u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Sočna rebarca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od tikvica
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Pizza s tunom
Salata s mora
Sočni pureći ražnjići
Grdobina s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prežgana juha
Aromatizirani kruh
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke