Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Lungić s povrćem
Piletina laganini
Ljetni ražnjići
Turske pizze
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina na kijevski način
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Aromatizirani kruh
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Sendvič s avokadom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Zlatna piletina
Pizza s tunom
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Delikatesna junetina na češki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brancinovo oko
Miješani grill
Krem juha od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vege odresci s marinadom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u bijelom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Viška pogača
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski špageti
Lignje s povrćem i smokvama
Hrskava pileća krilca
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Nadjevene lignje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Hlebinska i pretepena juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Urbana pola
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pečenka
Fini gulaš od gljiva
Odresci od morskog psa
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Rolice od blitve
Grickalica slanutak iz pećnice
Fina pikantna piletina
Čarobna ljetna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rajčica s kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Meso s repom
Lazanje s lignjama
Kroketi od piletine
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pirjani kunić
Salata s mora
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Uzbudljivi kolač od blitve
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Meksička party salata
Ražnjići od lososa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata od liganja
Šampinjoni u palačinki
Povrtni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grill povrće na salatu
Grill pirjana piletina s roštilja
Okruglice u umaku od rajčice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Povrtni lonac
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Irska janjetina
Račići na posteljici od povrća
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Prežgana juha
Špageti s ribom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pečena piletina s limunom
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Lagana sarma
Piletina Kiev
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Lignje s manistrom u škartocu
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskavi trokuti
Sočna rebarca
Popečci od tikvica
Ossobuco
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke