Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Špageti s acetom balsamicom
Lungić s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci s umakom od kupina
Pirjani kunić
Špageti na kineski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od tune i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Irska janjetina
Juha od gljiva
Pizza s tunom
Pileća prsa punjena čvarcima
Macho hamburger
Dagnje na buzaru
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zabavni kineski ravioli
Pita s crnim pivom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odrezak s umakom chimichurri
Pileći štapići u ketchupu
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Kotlet s varivom od leće
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Marinirano svinjsko pečenje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lungić u sendviču
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kotleti u pivskom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjene tikve
Biftek rolice
Zlatna piletina
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Palačinke s nadjevom od riže
Medeni teleći kotleti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Blagdanska rolada
Pileća prsa iz pećnice
Sočna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teriyaki piletina
Slatki lungić
Ribarska popara
Pileća krilca s roštilja
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Kotlovina
File steak na povrću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Čarobna ljetna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Hrenovke u panceti
Pureća rolada s mlincima
Pašticada
Pileća krilca s Coca-Colom
Kobasica u pivu i pecivu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Brancinovo oko
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Pohani zamotuljci
Govedina s lukom
Delikatesna junetina na češki
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke