Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Nadjevene lignje
File steak na povrću
Pizza s tunom
Špageti s acetom balsamicom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća krilca s Coca-Colom
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Kotlovina
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Pileći štapići u ketchupu
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Medeni teleći kotleti
Kotlet s varivom od leće
Obojeni hamburger
Pirjani kunić
Grill vratina u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Govedina s lukom
Pohani tofu s povrćem
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Čarobna ljetna piletina
Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Meksička party salata
Piletina u pivu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Hrenovke u panceti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file s povrćem
Piletina s mascarponeom
Umak od limete (Molho de limao)
Pita s crnim pivom
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Kobasica u pivu i pecivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni ražnjići
Lungić s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Punjene tikve
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Dagnje na buzaru
Kotleti u pivskom umaku
Marinirano svinjsko pečenje
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Pašticada
Odrezak s umakom chimichurri
Salata od tune i povrća
Irska janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Mini lazanje
Zabavni kineski ravioli
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Biftek rolice
Palačinke s nadjevom od riže
Marinirana piletina s roštilja
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke