Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Pureća rolada s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada
Pileći štapići u ketchupu
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Juha od gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani tofu s povrćem
Ramstek s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Brancinovo oko
Umak od limete (Molho de limao)
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Medeni teleći kotleti
Ribarska popara
File steak na povrću
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Pileća prsa iz pećnice
Lungić u sendviču
Govedina s lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Špageti na kineski način
Lungić s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Piletina s nadjevom od ajvara
Zabavni kineski ravioli
Pileća krilca s roštilja
Biftek rolice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teriyaki piletina
Pizza s tunom
Punjene tikve
Macho hamburger
Sočna pureća rolada
Salata od tune i povrća
Svinjski file s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pita s crnim pivom
Janjetina s medom od kadulje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kotlet s varivom od leće
Marinirano svinjsko pečenje
Slatki lungić
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s acetom balsamicom
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Kotlovina
Šampinjoni u palačinki
Odrezak s umakom chimichurri
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Čarobna ljetna piletina
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Hrenovke u panceti
Dip od južnog voća
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pirjani kunić
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kotleti u pivskom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pohani zamotuljci
Dagnje na buzaru
Kuhana govedina s umakom od hrena
Palačinke s nadjevom od riže
Irska janjetina
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke