Meni Search

Superman

Rezanci s krušnim mrvicama

Svinjski file s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s mascarponeom
Macho hamburger
Kunić na bijelo
Nadjevene lignje
Dječje lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Rebarca s grilla
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Koprivnički odojak
Ljetni ražnjići
Kokošja juha s požirakima
Finska - Juha s lososom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pureća rolada s mlincima
Brusketa s avokadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Pašticada s njokima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina u finom umaku
Odresci s umakom od kupina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Rebarca s graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s grila
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Pohani zamotuljci
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Tuna burger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski gulaš
Blagdanska rolada
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek i salata s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa sezonskim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kuglice od riže i svježeg sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke