Meni Search

Superman

Rezanci s krušnim mrvicama

Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Nadjevene lignje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Sočna pureća rolada
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Manastirski đuveč
Salata s mljevenim mesom
Popečci od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kokošja juha s požirakima
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Odresci s umakom od kupina
Brusketa s avokadom
Macho hamburger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek i salata s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Dječje lazanje
Rižoto s dagnjama
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Ramstek s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuglice od riže i svježeg sira
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Koprivnički odojak
Piletina sa šafranom
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći savici u umaku od grejpa
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Svinjski file s grila
Tjestenina u finom umaku
Hrskavo pečeno pile
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke