Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kaštelanski makaruni
Hrskavo pečeno pile
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Riblji ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Piletina s kozjim sirom
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
BBQ cheeseburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice na ražnjiću
Cous-cous s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Obojeni hamburger
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Male teleće pitice
Pogača sa sardinom
Marinirane srdele
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Šampinjoni u palačinki
Hrskava pileća krilca
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bakalar s krumpirom
Proljetna janjetina
Slatka patka
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Odresci u umaku s češnjakom
Dječje lazanje
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Manastirski đuveč
Brownie s kajenskim paprom
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke