Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Male teleće pitice
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Špageti na kineski način
Svinjski file s grila
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Hrskavo pečeno pile
Piletina u aromatičnom omotaču
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Energetske kuglice s kurkumom
Brancinovo oko
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Odresci s umakom od kupina
Cous-cous s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje u tavi
Bruskete s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Manastirski đuveč
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada voli penne a ti mene
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pogača sa sardinom
BBQ cheeseburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Punjena teleća prsa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Dip od južnog voća
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Gulaš od oslića i povrća
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brudet
Bakalar s krumpirom
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke