Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Bakalar s krumpirom
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Lignji po gosposki
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Pašticada voli penne a ti mene
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći savici u umaku od grejpa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Marinirane srdele
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Mini shepherd's pie
Piletina u aromatičnom omotaču
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto s dagnjama
Gulaš od oslića i povrća
Zlatna piletina
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa punjena čvarcima
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Pileći gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Kuglice od riže i svježeg sira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Male teleće pitice
Ramstek s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Piletina sa šafranom
Bruskete od cvjetače
Šampinjoni u palačinki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Cous-cous s povrćem
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Ramsteak u seksi umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavi trokuti
Odresci u umaku s češnjakom
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Teriyaki piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke