Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Ljetni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Slatka patka
Svinjski gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Špageti na kineski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teriyaki piletina
Kaštelanski makaruni
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Lazanje u tavi
Pileći gulaš
Vratina sa sezonskim povrćem
Pohani tofu s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada s njokima
Piletina sa šafranom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Rižoto s tri vrste gljiva
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Macho hamburger
Piletina Kiev
Obojeni hamburger
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Ljetni lungić
Hrskava pileća krilca
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Bugarska pita od krumpira
Ramstek i salata s roštilja
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Špageti mediteraneo
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Kokošja juha s požirakima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa iz pećnice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Mini lazanje
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fish&Chips u tortilji
Koprivnički odojak
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina u finom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke