Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brancinovo oko
Rebarca s grilla
Ramstek s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Špageti na kineski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s dagnjama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Tuna burger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Tjestenina u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Srneći file na salatu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Koprivnički odojak
Salata s mljevenim mesom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u aromatičnom omotaču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Hrskavo pečeno pile
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s tri vrste gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Nadjevene lignje
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Kokošja juha s požirakima
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pašticada s njokima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
Dip od južnog voća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
BBQ cheeseburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Rebarca s graškom
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Ramstek i salata s roštilja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke