Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Kuglice od riže i svježeg sira
Koprivnički odojak
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski gulaš
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Piletina s kozjim sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tuna burger
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Kokošja juha s požirakima
Lazanje u tavi
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Goveđa rebarca sa zeljem
Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Pileća prsa iz pećnice
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kaštelanski makaruni
Pašticada s njokima
Zlatna piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Manastirski đuveč
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Rebarca s graškom
Popečci od cvjetače
Ramstek i salata s roštilja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Macho hamburger
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Pohani tofu s povrćem
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Slatka patka
Pureća rolada s mlincima
Nadjevene lignje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
Piletina sa šafranom
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke