Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riblji ražnjići
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Gulaš od oslića i povrća
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Finska - Juha s lososom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Rebarca s graškom
Pogača sa sardinom
Piletina sa šafranom
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignji po gosposki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Male teleće pitice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
BBQ cheeseburger
Odresci u umaku s češnjakom
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirane srdele
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Piletina s kozjim sirom
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileća prsa punjena čvarcima
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Ramstek s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke