Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek s povrćem
Proljetna janjetina
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Rižini ravioli s mozzarellom
Teriyaki piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s povrćem
Punjena teleća prsa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Tuna burger
Pašticada voli penne a ti mene
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Cous-cous s povrćem
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani zamotuljci
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Energetske kuglice s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riblji ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Bakalar s krumpirom
Brudet
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Slatka patka
Mini shepherd's pie
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete s povrćem
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Bouillabaisse
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirane srdele
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke