Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina sa šafranom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani tofu s povrćem
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Salata s mljevenim mesom
Piletina s kozjim sirom
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Gulaš od oslića i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Slatka patka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Pizza sirni jastučići
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Grill vratina u sendviču
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Pogača sa sardinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Teriyaki piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Piletina Kiev
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Pureća rolada s mlincima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Mini lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Male teleće pitice
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavi trokuti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Lignji po gosposki
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mirisna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti mediteraneo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke