Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Brudet
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Marinirane srdele
Riblji ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bouillabaisse
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Bugarska pita od krumpira
Popečci od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski gulaš
Mini lazanje
Punjena teleća prsa
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Svinjski file s grila
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Mini shepherd's pie
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Male teleće pitice
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Rebarca s graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti na kineski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada voli penne a ti mene
Meksička party salata
Lignji po gosposki
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Teriyaki piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Gulaš od oslića i povrća
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke