Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Rosti

Male teleće pitice
Mesna rolada u tijestu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Fiš paprikaš
Pirjani kunić
Piletina s kozjim sirom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina u finom umaku
Pohani zamotuljci
Sočna aromatična torta
Grčka seljačka salata
Kotleti u pivskom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Voćna juha od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski file s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Špinatova juha s feta sirom
Salata sa skutom
Sočna pureća rolada
Riža s tunom
Rižoto s tunom
Kobasica u pivu i pecivu
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohane paprike
Slatki lungić
Empanade s pestom
Salata s mora
Hrskava pileća krilca
Pašticada
Zapečena ricotta
Tjestenina mediterana
Svinjska jetrica u umaku
Krumpir u košuljici
Pečena piletina s limunom
Pureći hamburger
Švicarska juha sa sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hladna juha od avokada
Sočni pureći ražnjići
Juha od rikule i račića
Piletina s pistacijama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rajčica s kukuruzom
Energetske kuglice s kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Omlet s paprikom i kukuruzom
Čarobni štapići
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Polupunjene paprike
Slasni burger sa slaninom i sirom
Belgija - Salade Liégeoise
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Dalmatinske polpete
Špageti s pistacijama
Crveno ljetno varivo
Senf s paprikama
Pileći štapići u ketchupu
Piletina na tajlandski način
Cipar - Lungić na ciparski
Salata od liganja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fileti lososa u finom umaku
Jakobove kapice s umakom
Rižoto na španjolski način
Salata od tune i krastavaca
Ražnjići od lososa
Papreni tart s marelicama
Riba u bijelom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Prilog od prokulica
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Pileća krilca s Coca-Colom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od gljiva
Caponata alla Podravka
Vegetina enchilada
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Prežgana juha
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Krumpire kao vječnu kuhinjsku inspiraciju kombinirajte s pancetom, porilukom i Vegetom Twist za hrskave krumpiriće za brzopotezni topli obrok.

Sastojci

1 kg krumpira
50 g Pancete Podravka
150 g poriluka
1-2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka
Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Koristili smo

Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Krumpir u ljusci kratko prokuhajte (5-10 minuta), ocijedite ga, ohladite i ogulite.
  • 2 Oguljeni krumpir krupno naribajte (kao jabuke). Dodajte poriluk i pancetu narezanu na kockice, brašno, začinite Vegeta Twistom za hrskave krumpiriće i zajedno izmiješajte.
  • 3 Žlicom vadite smjesu, stavljajte na dobro zagrijano ulje. Smjesu žlicom malo stanjite i pržite s obje strane do zlatnožute boje.

Savjet

Naribanom krumpiru možete dodati narezano povrće po vlastitom odabiru ili jednostavno rosti pripremite samo s krumpirom.

Posluživanje

Poslužite uz miješanu salatu

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 154.35 19 19
Kalcij mg 100.79 10 10
Kalij mg 1249.68 34 34
Pantotenska kiselina mg 0.82 12 12
Niacin mg 5.9 42 30
Vitamin A μg 35.63 1 1
Sol g 1.52 0 0
Bjelančevine g 11.42 - -
Vlakna g 7.03 - -
Ugljikohidrati g 39.99 - -
Masti g 29.6 - -

Podijeli s prijateljima