Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Rosti

Riba u bijelom umaku
Salata od liganja
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Jakobove kapice s umakom
Cipar - Lungić na ciparski
Grill oslić u aromatičnoj korici
Caponata alla Podravka
Dalmatinske polpete
Polupunjene paprike
Pohane paprike
Juha od rikule i račića
Piletina s kozjim sirom
Pureći hamburger
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Slatki lungić
Špageti s pistacijama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Svinjska jetrica u umaku
Prilog od prokulica
Popečci od bulgura s umakom
Pohani zamotuljci
Hladna juha od avokada
Pileći štapići u ketchupu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina s pistacijama
Male teleće pitice
Hrskava pileća krilca
Slasni burger sa slaninom i sirom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Grdobina u pikantnoj šalši
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina mediterana
Senf s paprikama
Omlet s paprikom i kukuruzom
Svinjski file s povrćem
Salata s mora
Sočni pureći ražnjići
Voćna juha od višanja
Gulaš od gljiva
Palamida s čilijem i mangom
Rajčica s kukuruzom
Tjestenina u finom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Pileća krilca s Coca-Colom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Salata od tune i krastavaca
Riža s tunom
Pečena piletina s limunom
Sočna pureća rolada
Rižoto s tunom
Kotleti u pivskom umaku
Krumpir u košuljici
Mesna rolada u tijestu
Crveno ljetno varivo
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Grčka seljačka salata
Fiš paprikaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina na tajlandski način
Zapečena ricotta
Srneći file na salatu
Piletina s nadjevom od ajvara
Salata sa skutom
Pirjani kunić
Belgija - Salade Liégeoise
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rižoto na španjolski način
Pašticada
Fileti lososa u finom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Špinatova juha s feta sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Krumpire kao vječnu kuhinjsku inspiraciju kombinirajte s pancetom, porilukom i Vegetom Twist za hrskave krumpiriće za brzopotezni topli obrok.

Sastojci

1 kg krumpira
50 g Pancete Podravka
150 g poriluka
1-2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka
Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Koristili smo

Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Vegeta Twist za hrskave krumpiriće

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Krumpir u ljusci kratko prokuhajte (5-10 minuta), ocijedite ga, ohladite i ogulite.
  • 2 Oguljeni krumpir krupno naribajte (kao jabuke). Dodajte poriluk i pancetu narezanu na kockice, brašno, začinite Vegeta Twistom za hrskave krumpiriće i zajedno izmiješajte.
  • 3 Žlicom vadite smjesu, stavljajte na dobro zagrijano ulje. Smjesu žlicom malo stanjite i pržite s obje strane do zlatnožute boje.

Savjet

Naribanom krumpiru možete dodati narezano povrće po vlastitom odabiru ili jednostavno rosti pripremite samo s krumpirom.

Posluživanje

Poslužite uz miješanu salatu

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 154.35 19 19
Kalcij mg 100.79 10 10
Kalij mg 1249.68 34 34
Pantotenska kiselina mg 0.82 12 12
Niacin mg 5.9 42 30
Vitamin A μg 35.63 1 1
Sol g 1.52 0 0
Bjelančevine g 11.42 - -
Vlakna g 7.03 - -
Ugljikohidrati g 39.99 - -
Masti g 29.6 - -

Podijeli s prijateljima