Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata sa skutom
Senf s paprikama
Špinatova juha s feta sirom
Tjestenina mediterana
Pileća krilca s Coca-Colom
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočna aromatična torta
Energetske kuglice s kurkumom
Empanade s pestom
Hrskava pileća krilca
Male teleće pitice
Piletina s pistacijama
Grill pirjana piletina s roštilja
Pašticada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od lososa
Voćna juha od višanja
Svinjski file s povrćem
Krumpir u košuljici
Jakobove kapice s umakom
Sočna pureća rolada
Rosti
Caponata alla Podravka
Crveno ljetno varivo
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Švicarska juha sa sirom
Fileti lososa u finom umaku
Pileći štapići u ketchupu
Grdobina u pikantnoj šalši
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Srneći file na salatu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Papreni tart s marelicama
Piletina na tajlandski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Riba u bijelom umaku
Pureći hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rižoto s tunom
Mesna rolada u tijestu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od bulgura s umakom
Rajčica s kukuruzom
Vegetina enchilada
Pečena piletina s limunom
Piletina s kozjim sirom
Hladna juha od avokada
Riža s tunom
Dalmatinske polpete
Kotleti u pivskom umaku
Salata s mora
Cipar - Lungić na ciparski
Juha od rikule i račića
Zapečena ricotta
Tjestenina u finom umaku
Omlet s paprikom i kukuruzom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Grčka seljačka salata
Gulaš od gljiva
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Prilog od prokulica
Street food kuglice
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Slatki lungić
Rižoto na španjolski način
Salata od liganja
Pohane paprike
Fiš paprikaš
Belgija - Salade Liégeoise
Pirjani kunić
Svinjska jetrica u umaku
Polupunjene paprike
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Čarobni štapići
Palamida s čilijem i mangom
Špageti s pistacijama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima