Meni Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Cipar - Lungić na ciparski
Piletina s kozjim sirom
Voćna juha od višanja
Energetske kuglice s kurkumom
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Salata sa skutom
Pašticada
Senf s paprikama
Jakobove kapice s umakom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina s nadjevom od ajvara
Riža s tunom
Rosti
Pirjani kunić
Sočna pureća rolada
Grdobina u pikantnoj šalši
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Crveno ljetno varivo
Salata od liganja
Prilog od prokulica
Kotleti u pivskom umaku
Švicarska juha sa sirom
Piletina na tajlandski način
Riba u bijelom umaku
Caponata alla Podravka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Gulaš od gljiva
Ražnjići od lososa
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mesna rolada u tijestu
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Papreni tart s marelicama
Fileti lososa u finom umaku
Rižoto s tunom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fiš paprikaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Čarobni štapići
Pileća krilca s Coca-Colom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjska jetrica u umaku
Rižoto na španjolski način
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina u finom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Rajčica s kukuruzom
Juha od rikule i račića
Sočna aromatična torta
Vratina s roštilja
Svinjski file s povrćem
Slatki lungić
Salata s mora
Sočni pureći ražnjići
Špinatova juha s feta sirom
Zapečena ricotta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Male teleće pitice
Tjestenina mediterana
Pureći hamburger
Pileći štapići u ketchupu
Empanade s pestom
Srneći file na salatu
Dalmatinske polpete
Grill vratina u sendviču
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Hladna juha od avokada
Špageti s pistacijama
Krumpir u košuljici
Grill pirjana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Omlet s paprikom i kukuruzom
Polupunjene paprike
Prežgana juha
Piletina s pistacijama
Grčka seljačka salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pohane paprike
Pečena piletina s limunom
Vegetina enchilada
Pohani zamotuljci
Kobasica u pivu i pecivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima