Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina mediterana
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pirjani kunić
Hladna juha od avokada
Rajčica s kukuruzom
Juha od rikule i račića
Riba u bijelom umaku
Piletina na tajlandski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Crveno ljetno varivo
Tjestenina u finom umaku
Fiš paprikaš
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Hrskava pileća krilca
Zapečena ricotta
Pašticada
Slasni burger sa slaninom i sirom
Grill vratina u sendviču
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Cipar - Lungić na ciparski
Prilog od prokulica
Svinjska jetrica u umaku
Rižoto na španjolski način
Salata s mora
Pohani zamotuljci
Kobasica u pivu i pecivu
Senf s paprikama
Srneći file na salatu
Pečena piletina s limunom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s pistacijama
Dalmatinske polpete
Caponata alla Podravka
Slatki lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Male teleće pitice
Mesna rolada u tijestu
Rosti
Krumpir u košuljici
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina s nadjevom od ajvara
Rižoto s tunom
Salata sa skutom
Pohane paprike
Polupunjene paprike
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Pureći hamburger
Belgija - Salade Liégeoise
Gulaš od gljiva
Grdobina u pikantnoj šalši
Grčka seljačka salata
Fileti lososa u finom umaku
Sočna pureća rolada
Omlet s paprikom i kukuruzom
Špinatova juha s feta sirom
Jakobove kapice s umakom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Palamida s čilijem i mangom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Pileća krilca s Coca-Colom
Riža s tunom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Piletina s kozjim sirom
Šareni ražnjići s mesnim okruglicama
Popečci od bulgura s umakom
Kotleti u pivskom umaku
Špageti s pistacijama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima