Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Crveno ljetno varivo
Hladna juha od avokada
Jakobove kapice s umakom
Popečci od bulgura s umakom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pašticada
Male teleće pitice
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grčka seljačka salata
Kotleti u pivskom umaku
Špageti s pistacijama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečena ricotta
Špinatova juha s feta sirom
Sočna pureća rolada
Pirjani kunić
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileći štapići u ketchupu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Senf s paprikama
Voćna juha od višanja
Prilog od prokulica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Dalmatinske polpete
Kobasica u pivu i pecivu
Rižoto s tunom
Pohane paprike
Piletina na tajlandski način
Omlet s paprikom i kukuruzom
Fiš paprikaš
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina s nadjevom od ajvara
Rajčica s kukuruzom
Caponata alla Podravka
Srneći file na salatu
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjska jetrica u umaku
Salata od liganja
Pečena piletina s limunom
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Rižoto na španjolski način
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Cipar - Lungić na ciparski
Piletina s kozjim sirom
Juha od rikule i račića
Fileti lososa u finom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riža s tunom
Slatki lungić
Salata sa skutom
Šareni ražnjići s mesnim okruglicama
Polupunjene paprike
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Palamida s čilijem i mangom
Salata s mora
Belgija - Salade Liégeoise
Krumpir u košuljici
Gulaš od gljiva
Piletina s pistacijama
Tjestenina mediterana
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesna rolada u tijestu
Pileća krilca s Coca-Colom
Svinjski file s povrćem
Riba u bijelom umaku
Rosti
Tjestenina u finom umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima