Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Salata sa skutom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Juha od rikule i račića
Grčka seljačka salata
Špageti s pistacijama
Rosti
Pureći hamburger
Voćna juha od višanja
Omlet s paprikom i kukuruzom
Rižoto s tunom
Riba u bijelom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pečena piletina s limunom
Rižoto na španjolski način
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Tjestenina u finom umaku
Crveno ljetno varivo
Zapečena ricotta
Senf s paprikama
Grdobina u pikantnoj šalši
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jakobove kapice s umakom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kotleti u pivskom umaku
Salata s mora
Caponata alla Podravka
Dalmatinske polpete
Piletina s kozjim sirom
Male teleće pitice
Rajčica s kukuruzom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Hladna juha od avokada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mesna rolada u tijestu
Grill pirjana piletina s roštilja
Pohane paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina mediterana
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pašticada
Srneći file na salatu
Slatki lungić
Kobasica u pivu i pecivu
Polupunjene paprike
Fileti lososa u finom umaku
Salata od liganja
Piletina s nadjevom od ajvara
Belgija - Salade Liégeoise
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći štapići u ketchupu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill vratina u sendviču
Krumpir u košuljici
Piletina s pistacijama
Sočni pureći ražnjići
Pirjani kunić
Riža s tunom
Prilog od prokulica
Cipar - Lungić na ciparski
Gulaš od gljiva
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pohani zamotuljci
Palamida s čilijem i mangom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Fiš paprikaš
Piletina na tajlandski način
Hrskava pileća krilca
Svinjska jetrica u umaku
Špinatova juha s feta sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima