Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Cipar - Lungić na ciparski
Male teleće pitice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Caponata alla Podravka
Pirjani kunić
Prežgana juha
Rosti
Omlet s paprikom i kukuruzom
Prilog od prokulica
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina s kozjim sirom
Pileći štapići u ketchupu
Zapečena ricotta
Empanade s pestom
Mesna rolada u tijestu
Vegetina enchilada
Popečci od bulgura s umakom
Slatki lungić
Pureći hamburger
Rižoto s tunom
Švicarska juha sa sirom
Polupunjene paprike
Hrskava pileća krilca
Energetske kuglice s kurkumom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grdobina u pikantnoj šalši
Pohane paprike
Srneći file na salatu
Pileća krilca s Coca-Colom
Papreni tart s marelicama
Senf s paprikama
Špageti s pistacijama
Grill vratina u sendviču
Piletina s pistacijama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Hladna juha od avokada
Sočna aromatična torta
Pečena piletina s limunom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pašticada
Grčka seljačka salata
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rajčica s kukuruzom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Fiš paprikaš
Voćna juha od višanja
Riža s tunom
Dalmatinske polpete
Kotleti u pivskom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jakobove kapice s umakom
Belgija - Salade Liégeoise
Salata s mora
Špinatova juha s feta sirom
Kobasica u pivu i pecivu
Riba u bijelom umaku
Čarobni štapići
Rižoto na španjolski način
Piletina na tajlandski način
Sočna pureća rolada
Ražnjići od lososa
Juha od rikule i račića
Salata sa skutom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina u finom umaku
Gulaš od gljiva
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Crveno ljetno varivo
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata od liganja
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski file s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Pohani zamotuljci
Tjestenina mediterana
Svinjska jetrica u umaku
Krumpir u košuljici
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima