Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjska jetrica u umaku
Zapečena ricotta
Fileti lososa u finom umaku
Rižoto na španjolski način
Palamida s čilijem i mangom
Hrskava pileća krilca
Crveno ljetno varivo
Pileći štapići u ketchupu
Cipar - Lungić na ciparski
Riža s tunom
Salata od liganja
Pureći hamburger
Male teleće pitice
Špageti s pistacijama
Grdobina u pikantnoj šalši
Belgija - Salade Liégeoise
Pirjani kunić
Juha od rikule i račića
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill vratina u sendviču
Voćna juha od višanja
Salata sa skutom
Sočna pureća rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kobasica u pivu i pecivu
Sočni pureći ražnjići
Popečci od bulgura s umakom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Polupunjene paprike
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata s mora
Fiš paprikaš
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pohani zamotuljci
Dalmatinske polpete
Pileća krilca s Coca-Colom
Omlet s paprikom i kukuruzom
Tjestenina mediterana
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada
Detoks salata od prosa, špinata brusnica i nara
Gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Pohane paprike
Piletina na tajlandski način
Prilog od prokulica
Piletina s pistacijama
Krumpir u košuljici
Jakobove kapice s umakom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Grčka seljačka salata
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Kotleti u pivskom umaku
Rajčica s kukuruzom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Grill pirjana piletina s roštilja
Slatki lungić
Caponata alla Podravka
Srneći file na salatu
Hladna juha od avokada
Mesna rolada u tijestu
Špinatova juha s feta sirom
Piletina s kozjim sirom
Senf s paprikama
Rižoto s tunom
Rosti
Tjestenina u finom umaku
Riba u bijelom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pečena piletina s limunom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima