Meni Profil Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Špinatova juha s feta sirom
Street food kuglice
Male teleće pitice
Ražnjići od lososa
Dalmatinske polpete
Pašticada
Popečci od bulgura s umakom
Srneći file na salatu
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Papreni tart s marelicama
Jakobove kapice s umakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palamida s čilijem i mangom
Caponata alla Podravka
Zapečena ricotta
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Belgija - Salade Liégeoise
Kotleti u pivskom umaku
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Svinjska jetrica u umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Hrskava pileća krilca
Gulaš od gljiva
Pileći štapići u ketchupu
Omlet s paprikom i kukuruzom
Krumpir u košuljici
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Slatki lungić
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Riža s tunom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švicarska juha sa sirom
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Čarobni štapići
Rosti
Grill pirjana piletina s roštilja
Grčka seljačka salata
Kobasica u pivu i pecivu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pureći hamburger
Empanade s pestom
Juha od rikule i račića
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill oslić u aromatičnoj korici
Senf s paprikama
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti s pistacijama
Rižoto na španjolski način
Fiš paprikaš
Prilog od prokulica
Vegetina enchilada
Polupunjene paprike
Piletina s pistacijama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Crveno ljetno varivo
Tjestenina u finom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rajčica s kukuruzom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pohani zamotuljci
Pečena piletina s limunom
Riba u bijelom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina s kozjim sirom
Pohane paprike
Tjestenina mediterana
Piletina na tajlandski način
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pirjani kunić
Rižoto s tunom
Pileća krilca s Coca-Colom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grill vratina u sendviču
Mesna rolada u tijestu
Salata sa skutom
Cipar - Lungić na ciparski
Hladna juha od avokada
Sočna aromatična torta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Koristili smo

Vegeta Mediteran

Vegeta Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima