Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Lungić u sendviču
Voćna juha od višanja
Okruglice u umaku od rajčice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fina pikantna piletina
Pečena piletina s limunom
Irska janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Fini gulaš od gljiva
Urbana pola
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dagnje na buzaru
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Brancinovo oko
Lignje na šumskom rižotu
Grdobina s povrćem
Krem juha od tikvica
Fish&Chips u tortilji
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Aromatizirani kruh
Salata s mora
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Salata od liganja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zabavni kineski ravioli
Šampinjoni u palačinki
Mirisna pečenka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni ražnjići
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pašticada s njokima
Grill pirjana piletina s roštilja
Meso s repom
Piletina laganini
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Delikatesna junetina na češki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kobasica u pivu i pecivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Miješani grill
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Vege odresci s marinadom
Meksička party salata
Riba u bijelom umaku
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Kunić na bijelo
Popečci od tikvica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice na ražnjiću
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill vratina u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kaštelanski makaruni
Zanimljiva salata s kikirikijem
Bugarska pita od krumpira
Fileti lososa u finom umaku
Lagana sarma
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski špageti
Rolice od blitve
Rajčica s kukuruzom
Ražnjići od lososa
Grdobina u pikantnoj šalši
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Mini lazanje
Povrtni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke