Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna rebarca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina laganini
Okruglice u umaku od rajčice
Brancinovo oko
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni ražnjići
Grickalica slanutak iz pećnice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meso s repom
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjevene lignje
Lungić u sendviču
Mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Marinirana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fini gulaš od gljiva
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brusketa s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Miješani grill
Prežgana juha
Piletina sa šafranom
Roštilj s umakom Romesco
Salata od liganja
Tjestenina fuži s tartufima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Aromatizirani kruh
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mirisna pečenka
Vege odresci s marinadom
Janjetina s medom od kadulje
Urbana pola
Pizza s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lungić s povrćem
Riba u bijelom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Krem juha od tikvica
Salata s mora
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill oslić u aromatičnoj korici
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski file s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa sezonskim povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pirjani kunić
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lagana sarma
Pohani tofu s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pašticada s njokima
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Grdobina s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Fish&Chips u tortilji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ražnjići od lososa
Uzbudljivi kolač od blitve
Kuhano meso s umakom od hrena
Voćna juha od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Povrtni lonac
Hrskavi trokuti
Dagnje na buzaru
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina Kiev
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rolice od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Fina pikantna piletina
Račići na posteljici od povrća
Janjetina na padelu
Irska janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Čarobna ljetna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill povrće na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski špageti
Popečci od tikvica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Meksička party salata
Pečena piletina s limunom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke