Meni Search

Lud k'o šiba

Sendvič s avokadom

Pečena piletina s limunom
Pohani tofu s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečena janjetina s bademima
Marokanska salata s cous-cousom
Patka s mlincima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kotleti u pivskom umaku
Pikantne mazalice
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Pašticada s njokima
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Nadjevene lignje
Juha od bundeve s jabukom
Svinjski file s povrćem
Teriyaki piletina
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Grill povrće na salatu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Marinirana pileća krilca s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina u pivu
Hrskave tortice od krumpira
Prežgana juha
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Palačinke s nadjevom od riže
Medeni teleći kotleti
Piletina s nadjevom od ajvara
Kineska juha s račićima i gljivama
Cipar - Lungić na ciparski
Hrskavo pečeno pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teletina s pirjanim povrćem
Sunčani užitak mediterana
Manastirski đuveč
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Srneći file na salatu
Slasni BBQ burgeri
Aromatizirani kruh
Pašticada
Zapečena ricotta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jakobove kapice s umakom
Piletina Kiev
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Krem juha sa sjemenkama
Polupunjene paprike
Pileći gulaš
Mesna rolada u tijestu
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Irski gulaš (Irish stew)
Brancinovo oko
Tuna burger
Irska janjetina
Palamida s čilijem i mangom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cous-cous s povrćem
Pirjani kunić
Pohani zamotuljci
Fiš paprikaš
Riblja juha s Malte
Pohana skuta
Pohani buncek
Hrskavi trokuti
Šampinjoni u palačinki
Piletina sa šafranom
Kotlovina
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza s tunom
Marinirano svinjsko pečenje
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke