Meni Search

Lud k'o šiba

Sendvič s avokadom

Pirjani kunić
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Tuna burger
Špageti s pistacijama
Bugarska pita od krumpira
Pohani buncek
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina sa šafranom
Irska janjetina
Krem juha sa sjemenkama
Prežgana juha
Pileći gulaš
Aromatizirani kruh
Jakobove kapice s umakom
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lungić u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni BBQ burgeri
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Kotlovina
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Mirisna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Pizza s tunom
Palamida s čilijem i mangom
Kotleti u pivskom umaku
Nadjevene lignje
Proljetna janjetina
Cipar - Lungić na ciparski
Zapečena ricotta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s nadjevom od ajvara
Medeni teleći kotleti
Brownie s kajenskim paprom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zabavni kineski ravioli
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pašticada s njokima
Pikantne mazalice
Teriyaki piletina
Marinirana pileća krilca s povrćem
Polupunjene paprike
Male teleće pitice
Irski gulaš (Irish stew)
Fiš paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Juha od bundeve s jabukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Pohani zamotuljci
Kineska juha s račićima i gljivama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesna rolada u tijestu
Marokanska salata s cous-cousom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pečena janjetina s bademima
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Pečena piletina s limunom
Marinirano svinjsko pečenje
Hrskave tortice od krumpira
Patka s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riblja juha s Malte
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Vratina s roštilja
Sunčani užitak mediterana
Pohana skuta
Palačinke s nadjevom od riže
Cous-cous s povrćem
Blagdanska rolada
Pašticada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke