Meni Search

Lud k'o šiba

Slasni BBQ burgeri

Palačinke s nadjevom od riže
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Irski gulaš (Irish stew)
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Cipar - Lungić na ciparski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pizza s tunom
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill vratina u sendviču
Sunčani užitak mediterana
Meksička party salata
Medeni teleći kotleti
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sendvič s avokadom
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrskave tortice od krumpira
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Kotleti u pivskom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani buncek
Proljetna janjetina
Juha od bundeve s jabukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesna rolada u tijestu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tuna burger
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Zabavni kineski ravioli
Teriyaki piletina
Prežgana juha
Piletina s nadjevom od ajvara
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje s povrćem i smokvama
Špageti s pistacijama
Kotlovina
Irska janjetina
Bugarska pita od krumpira
Riblja juha s Malte
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krem juha sa sjemenkama
Aromatizirani kruh
Sočni pureći ražnjići
Polupunjene paprike
Palamida s čilijem i mangom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Grill povrće na salatu
Manastirski đuveč
Zapečena ricotta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fiš paprikaš
Vratina s roštilja
Blagdanska rolada
Pikantne mazalice
Cous-cous s povrćem
Patka s mlincima
Pečena janjetina s bademima
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Jakobove kapice s umakom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrskavo pečeno pile
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pohana skuta
Kineska juha s račićima i gljivama
Pirjani kunić
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Brownie s kajenskim paprom
Marokanska salata s cous-cousom
Pašticada s njokima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočne pljeskavice s blagim ajvarom i jajetom na oko u hrskavom pecivu i uživajte u slanim burgerima.

Sastojci

700 g mljevene junetine
1 Vegeta Grill BBQ marinada 100 g
80 g luka
4 peciva za hamburger
4 jaja
4 ploške sira ementalera
100 g Pancete Podravka narezane na tanke trake
50 ml ulja
4 žlice majoneze
sol
Papar crni mljeveni Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe35 min

  • 1 Mesu dodajte sitno narezani luk, Vegeta marinadu, promiješajte i pustite da odstoji 30-ak minuta. Od smjese oblikujte 4 deblje pljeskavice širine peciva.
  • 2 Peciva prerežite na pola pa ih u većoj suhoj tavi popržite s unutarnjih strana. Izvadite ih sa strane, tavu obrišite papirnatim ubrusom, pa na nju stavite narezanu slaninu i popržite je do zlatne boje.
  • 3 U istu tavu ulijte 2 žlice ulja, pa kad se dobro zagrije stavite pljeskavice i ispecite ih s obje strane. Meso izvadite, ulijte preostalo ulje i na njemu ispecite jaja na oko.
  • 4 Donji dio peciva prvo premažite majonezom ili blagim ajvarom. Na nju položite popečenu slaninu, zatim pljeskavicu, pa plošku sira, a potom jaje na oko.

Savjet

Kod pripreme mesa za hamburger važno je da meso ne mijesite previše. Lagano promiješajte, brzo oblikujte i neka ne budu pretanki jer neće biti sočni.

Posluživanje

Poklopite gornjim dijelom peciva i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke