Meni Search

Lud k'o šiba

Slasni BBQ burgeri

Krem juha sa sjemenkama
Pohani zamotuljci
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Fiš paprikaš
Marinirano svinjsko pečenje
Rezanci s krušnim mrvicama
Pečena piletina s limunom
Sunčani užitak mediterana
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Lungić u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kineska juha s račićima i gljivama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina Kiev
Janjetina na padelu
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza s tunom
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kotlovina
Palamida s čilijem i mangom
Ramsteak u seksi umaku
Jakobove kapice s umakom
Pašticada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečena ricotta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Riblja juha s Malte
Nadjevene lignje
Aromatizirani kruh
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teriyaki piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Irska janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Juha od bundeve s jabukom
Pirjani kunić
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Hrskave tortice od krumpira
Prežgana juha
Patka s mlincima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantne mazalice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani buncek
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Pohana skuta
Cous-cous s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brownie s kajenskim paprom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesna rolada u tijestu
Lignje s povrćem i smokvama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Brancinovo oko
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti na kineski način
Grill povrće na salatu
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Šampinjoni u palačinki
Medeni teleći kotleti
Proljetna janjetina
Polupunjene paprike
Svinjski file s povrćem
Pašticada s njokima
Piletina s mascarponeom
Zabavni kineski ravioli
Cipar - Lungić na ciparski
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pečena janjetina s bademima
Pileći gulaš
Manastirski đuveč
Irski gulaš (Irish stew)
Kotleti u pivskom umaku
Bugarska pita od krumpira
Male teleće pitice
Vratina s roštilja
Marokanska salata s cous-cousom
Srneći file na salatu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti s pistacijama
Grill vratina u sendviču
Sendvič s avokadom
Palačinke s nadjevom od riže
Sočni pureći ražnjići
Marinirana pileća krilca s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočne pljeskavice s blagim ajvarom i jajetom na oko u hrskavom pecivu i uživajte u slanim burgerima.

Sastojci

700 g mljevene junetine
1 Vegeta Grill BBQ marinada 100 g
80 g luka
4 peciva za hamburger
4 jaja
4 ploške sira ementalera
100 g Pancete Podravka narezane na tanke trake
50 ml ulja
4 žlice majoneze
sol
Papar crni mljeveni Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe35 min

  • 1 Mesu dodajte sitno narezani luk, Vegeta marinadu, promiješajte i pustite da odstoji 30-ak minuta. Od smjese oblikujte 4 deblje pljeskavice širine peciva.
  • 2 Peciva prerežite na pola pa ih u većoj suhoj tavi popržite s unutarnjih strana. Izvadite ih sa strane, tavu obrišite papirnatim ubrusom, pa na nju stavite narezanu slaninu i popržite je do zlatne boje.
  • 3 U istu tavu ulijte 2 žlice ulja, pa kad se dobro zagrije stavite pljeskavice i ispecite ih s obje strane. Meso izvadite, ulijte preostalo ulje i na njemu ispecite jaja na oko.
  • 4 Donji dio peciva prvo premažite majonezom ili blagim ajvarom. Na nju položite popečenu slaninu, zatim pljeskavicu, pa plošku sira, a potom jaje na oko.

Savjet

Kod pripreme mesa za hamburger važno je da meso ne mijesite previše. Lagano promiješajte, brzo oblikujte i neka ne budu pretanki jer neće biti sočni.

Posluživanje

Poklopite gornjim dijelom peciva i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke